Alo!

GORAN STRADAO U RATU GROBARA!

Goran A. pripada Partizanov­oj navijačkoj grupi Antiromi. Sumnja se da se oko trgovine drogom sukobio s grobarima iz susednog naselja Kaluđerica, kaže izvor Alo!

- PIŠE: ENIS SADIKU

Beogradska policija i dalje traga za napadačem na Gorana A. (21) iz Vinče, koji mu je u sredu oko 22.30 sati ispred OŠ „Nikola Tesla“pucao u glavu i naneo mu povrede opasne po život. Prema dosadašnji­m saznanjima iz istrage, Goran je pripadnik Partizanov­e navijačke grupe „Antiromi“, a iza napada na njega stoji sukob unutar „grobara“!

- Goran se sukobio sa navijačima iz susednog naselja Kaluđerice, pa je istragom obuhvaćena i ta grupa. Sve je, navodno, počelo nakon incidenta u jednom popularnom kafiću na smederevsk­om putu. Ranjeni mladić od tada se više puta našao na meti. Sumnjamo da je tuča u kojoj je pre oko mesec dana zadobio udarac sekirom bila samo još jedna opomena za njega - kaže izvor Alo! blizak istrazi.

Prema njegovim rečima, sumnja se da je do sukoba došlo oko teritorije u vezi s prodajom narkotika.

- Takve sumnje podgreva mobilni telefon koji je pronađen na licu mesta, jer takve modele koriste dileri Prema dosadašnji­m saznanjima droge za prijem narudžbeni­ca iz istrage, na Gorana je pucao - objašnjava naš sago- neko koga je poznavao. Trag je vornik. policiju doveo do izvesnog mladića

NA MESTU NAPADA PRONAĐEN TELEFON KAKAV DILERI KORISTE ZA PRIJEM NARUDŽBENI­CA

i u toku je provera njegove komunikaci­je, kretanja i kontakata.

- Goran se sastao sa napadačem, a zbog čega, pokazaće istraga. Ta osoba je potom iskoristil­a trenutak kada se Goran okrenuo i pucala mu u potiljak. Pobegao je skuterom, a na licu mesta je pronađena kaciga za motor i ona je poslata na obradu kako bi se utvrdilo ko ju je nosio. Svakodnevn­o se otkrivaju novi tragovi i pitanje je dana kada će osumnjičen­i biti identifiko­van i priveden pravdi. Nakon toga treba utvrditi i da li je po nečijem nalogu, i čijem, pokušao da ubije ovog mladića - rekao je naš izvor.

Meštani Vinče za Gorana kažu da je u pitanju „prek i nepredvidi­v mladić“.

- Sada smo svi u strahu da puštamo decu da se okupljaju i druže u školskom dvorištu. Kolaju razne priče da se tu prodaje

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia