Alo!

OSUĐEN TEČA PEDOFIL!

- M. J.

Osnovni sud u Pančevu, postupajuć­i po optužnom predlogu Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu, osudio je A. S. na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i devet meseci zbog nedozvolje­nih polnih radnji nad maloletnic­ama. On je osuđen jer je od maja 2020. godine do maja 2021. godine nepristojn­o dodirivao dve maloletne devojčice kojima je on teča. U deset navrata jednu je ljubio po polnom organu, mazio je po vratu i celom telu, dok je drugu ljubio po telu, dodirivao je po polnom organu i zahtevao da i ona njega dodiruje, u nameri da zadovolji svoj seksualni nagon!

Predrag Perić (63), koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio Mariju Zarić (79), nesrećnoj ženi je gumenim čekićem smrskao lice do te mere da se nije moglo razaznati o kome je reč! Perić se u četvrtak ujutru sam predao policiji u Golupcu. - Dobar dan, ja sam ubio ženu, došao sam da se prijavim - navodno je rekao policajcim­a koji su ostali šokirani, a potom i objasnio zbog čega je to uradio.

Marija je prešla da živi kod Predraga nakon što mu je prepisala imanje i on se o njoj brinuo. Sukob je nastao kada je ona rekla da će poništiti ugovor. Počeo je da je udara rukama, a onda je dohvatio gumeni čekić i njime joj presudio! Kada je shvatio šta je uradio, sam je otišao do policije.

Meštani okolnih sela nadomak Golupca o Periću imaju različita mišljenja. Jedni ga znaju kao mirnog i finog čoveka, a drugi zaziru od njega.

- Živeli su zajedno u istoj kući na salašu na brdu, koji mu je ona prepisala nakon smrti supruga. Prepisala mu je imanje jer ju je praktično on opsluživao. Nikada nije smela ništa da mu kaže, niti da mu prigovori. Živeli su tu na salašu u blizini nas, a zašto je on nju tako mučki ubio, ne znamo - rekla je jedna žena iz Kožica za portal TPK njuz.

Predrag Perić (63) nasmrt pretukao Mariju Zarić (79) jer je htela da poništi ugovor o izdržavanj­u kojim mu je prepisala imanje

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia