Alo!

NOŽEM IZBO DRUGA NA ČASU EKONOMIJE

- E. S.

Učenik Trgovačke škole u Beogradu Ž. S. (16) uhapšen je juče oko podneva ubrzo nakon što je nožem izbo svog druga iz odeljenja M. K. (17)!

Kako se saznaje, svađa je krenula oko toga čiji je kraj jači pošto su dvojica tinejdžera iz različitih delova grada. Izbodeni učenik je navodno iz Zemuna, a Ž. S. s Lekinog brda. Prema priči očevidaca, Ž. S. je u jednom trenutku rekao drugu da može da dođe u Zemun i da ih „sve izbode“. Nakon toga je na njega bacio stolicu, a onda potegao i nož!

- Posekao ga je po vratu i leđima, a zatim je pobegao. Međutim, nije daleko stigao. Školski policajac je u saradnji sa kolegama iz policijske stanice „Stari grad“uhapsio napadača u Balkanskoj ulici - kaže izvor Alo!.

Uhapšeni mladić nije pružao otpor prilikom hapšenja. Nakon toga priveden je u policijsku stanicu. U međuvremen­u jedan od profesora je pozvao Hitnu pomoć koja je povređenog M. K. u svesnom i komunikati­vnom stanju prevezla u Univerzite­tsku dečju kliniku u Tiršovoj gde su mu konstatova­ne povrede i ukazana prva pomoć.

Mira Lekić, direktorka Trgovačke škole, objasnila je da je učenik nasred časa izbo druga „ničim izazvan“. Do sada, kako kaže, on nije pravio probleme.

- Napad se dogodio naočigled dece i nastavnika na petom času ekonomskog predmeta. O svemu je obavešten školski policajac. Iz straha nismo puštali decu kući dok nismo čuli da je napadač uhapšen. Svi smo jako potreseni u uplašeni. Deca su plakala. Ubodeni mladić nije gubio svest. U pitanju su lake povrede. Škola će pokrenuti disciplins­ki postupak i biće pružena podrška učenicima svedocima. Mi smo obavestili i roditelje. Pitali smo i dečaka koji je napao druga zašto je pobegao - rekla je Lekićeva.

IZ STRAHA NISMO PUŠTALI DECU KUĆI DOK NISMO ČULI DA JE NAPADAČ UHAPŠEN. SVI SMO JAKO POTRESENI U UPLAŠENI. DECA SU PLAKALA Mira Lekić, direktorka

SVAĐA JE KRENULA OKO TOGA ČIJI JE KRAJ JAČI POŠTO SU DVOJICA TINEJDŽERA IZ RAZLIČITIH DELOVA GRADA

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia