Alo!

DARKO NE TUČE SVOJE KOLEGE!

- N. D. Večiti prestupnik: Darko Lazić

Evropa oduševljen­a srpskom predstavni­com specijalna podloga koja je neka vrsta tepiha koja upija vodu. Bez obzira na to što su reditelji videli nastup i shvatili da Konstrakta koristi svega nekoliko litara vode, koja se ne prosipa po sceni, oni su rešili da preduprede sve moguće opasnosti i sačuvaju scenu od kratkog spoja. S druge strane, u poslednjem trenutku odlučeno je da oko ruba same bine bude postavljen vodopad za koji su takođe našli odlično tehničko rešenje - završava izvor za Alo!.

Konstrakta je u Torino otišla kao zvezda i nema sumnje da se prema njoj tako ponašaju. Specijalni i originalni nastupi zaslužuju ista takva rešenja da bi bili izvedeni. Tepih će biti postavljen ispod stočića i stolice, a njegova ispravnost je već nekoliko puta proverena i na generalnim probama. Ana Đurić nastupiće 12. maja na drugoj polufinaln­oj večeri.

Uz ime Darka Lazića često stoje skandali, a ovoga puta u javnost je procurila vest da je pevač najpre fizički nasrnuo na menadžment kluba u kojem je pevao jer mu nisu dali honorar, a potom i na kolege iz benda, tačnije, na gitaristu. Za Alo.rs oglasio se Lazićev menadžer Enes, koji je rekao. - To su neistiniti tračevi. Klub u kojem je Darko pevao držim ja i znam šta se dešavalo. Svaki Lazićev nastup je izuzetno posećen, klub je bio krcat, a atmosfera odlična. Darko nije imao potrebe da pregovara za sopstveni ili honorar benda. U klubu postoji radni bend koji je angažovan zasebno od pevača. Darko s njima nema dodirnih tačaka, sem toga što su kolege, ne isplaćuje ih on - rekao je Enes.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia