Alo!

TAMARA JE SAMO ZABAVA ZA MODERNU ELITU

Majmunolik­i Majkl Džekson je dvorska luda. Shvatila sam da s džukcima treba džukački razgovarat­i, kaže pevačica

- PIŠE: MILI ČOLIĆ

Pevačica Katarina Živković (32) ovih dana glavna je tema novinskih napisa zbog verbalnog sukoba s klaberkom Tamarom Đurić. O situaciji u kojoj se našla i ratu koji ne prestaje pevačica je govorila u emisiji „Milizam“u opuštenoj atmosferi kafea „Hugo“.

KATARINA

- Nisam se svađala ni sa kim, samo sam odgovorila na postavljen­o pitanje i smatram da je odlično to što sam to uradila - počinje Katarina, i dodaje: - Razmišljal­a sam da li ću tu da stanem, ali rešila sam da nastavim i kažem sve što mi smeta. Želela sam da odbranim sebe, svoje kolege i ljude koji pošteno rade svoj posao i zarađuju novac. Živkovićev­a je naglasila da je muzička scena danas ugrožena i da je ne čine samo muzičari, pevači i pevačice.

- Muzičku branšu trenutno ugrožavaju devojke koje moju profesiju koriste kao paravan za prostituci­ju. Jednostavn­o bih volela da se zna ko je pevač, ko je voditeljka, a ko se bavi najstariji­m zanatom. Žito treba odvojiti od kukolja -kaže pevačica, i objašnjava zašto je rešila da ovaj put ne ćuti.

- Shvatila sam da s džukcima treba džukački razgovarat­i da bi te oni razumeli. Neću dozvoliti da neko devalvira moj izuzetno lep posao. Što se tiče druge strane, ne mislim da one vole posao koji rade, a tvrde da je posao pevačice sirotinjsk­i. Govorim o majmunolik­om Majklu Džeksonu, koja je moj posao nazvala sirotinjsk­im. Sebe je nazvala starletom, ali ona ne sme da zaboravi da je dvorska luda modernog doba koja zabavlja elitu. A da se oprobala kao pevačica, mogli smo da vidimo na klipovima na kojima ona peva na mikrofonu koji nije ozvučen. Ja nisam upirala prst, a ona se sama pronašla u tome što sam rekla da neko pevanje koristi kao paravan za prostituci­ju. Od majmunolik­og Majkla Džeksona dobila sam epitete koji nisu tačni, a u njenom izlaganju se tačno vidi da se radi o osobi koja je nesrećna.

Celu emisiju

Milizam pogledajte na našem Jutjub kanalu.

 ?? ?? Celu emsiju Milizam pogledajte na našem Jutjub kanalu
Mora da se zna ko je pevač, ko voditeljka, a ko se bavi najstariji­m zanatom
Celu emsiju Milizam pogledajte na našem Jutjub kanalu Mora da se zna ko je pevač, ko voditeljka, a ko se bavi najstariji­m zanatom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia