Alo!

NADAM SE DA ĆE I ZVEZDA KIKSNUTI

Iako sam skeptičan, verujem da možemo do šampionske titule. Oprezni smo zbog Zvezdine mašinerije

- PIŠE: EKIPA ALO!

Aleksandar Stanojević je održao novu burnu konferenci­ju za medije uoči utakmice između Partizana i Vojvodine, a dobar deo bio je posvećen i Crvenoj zvezdi.

Stanojević je na pitanje da li se nada kiksu Zvezde, istakao da on veruje, ali je i skeptičan, smatrajući da ni novinari ne veruju, kao i da spinuju situaciju, da je navodno u Partizanu raspad u klubu.

- Pa nisu kiksnuli pet godina. Nadamo se da će ovu da kiksnu i onu tamo. Nadamo se, ali da li verujemo? Vidim da ni vi ne verujete. Svi smo mi verovali, pa vam se desi Čukarički. Verujemo da će prvenstvo biti regularno, pa onda ne radi VAR. Uzeo je vazduh pa nastavio:

- Opet ću da pričam jer imam pravo, pobedili smo 100 utakmica, i hoću da pričam jer se prave spinovi. Svi ste pisali da se Luganu duguje, a nisam čuo da se pisalo kada se Degeneku dugovalo 900.000 dinara. Zaslužili smo mnogo više nego što nam je dato.

Dodao je:

- Oprezni smo zbog ove mašinerije Zvezdine koja je pokrenuta od proleća. Je l’ predsednik izašao i rekao da će biti regularno? I bilo je regularno. I šta se desilo na polusezoni? Neko nije ispoštovao predsednik­a. A onda će neko reći zašto nisi pobedio svih 40 utakmica. Meni je žao što su naši navijači ušli u vrtlog, da dođu i pomognu da navijaju za svoj klub kada vide

SUPERLIGA PLEJ-OF 5. KOLO PETAK

SUBOTA

PONEDELJAK

PLEJ-AUT 5. KOLO SUBOTA

Je l’ predsednik izašao i rekao da će biti regularno? I bilo je regularno. I šta se desilo na polusezoni?

NEDELJA da ginemo za ovaj grb, a ginemo ozbiljno. Ne predajemo se, nismo odustali. Teško je sa mašinerijo­m da se borite zaključio je Stanojević.

 ?? ?? Besan: Aleksandar Stanojević
Besan: Aleksandar Stanojević

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia