Alo!

VLASNIK RITUALA UBIJEN IZ OSVETE!

Pored Stefana Milašinovi­ća (23), koji je pucao u Luku Žižića (37), policija sumnja da su u zločin umešani i Marko Đorđević i Srđan Kukulj, javnosti poznati nakon ubistva Luke Radulovića

-

PIŠE: EKIPA ALO!

Nakon hapšenja Stefana Milašinovi­ća (23) iz Kraljeva, osumnjičen­og da je u kafiću „Ritual“u Novom Beogradu ispalio smrtonosne hice u Luku Žižića (37), policija je došla do saznanja i o njegovim saučesnici­ma. Kako se sumnja, u ovaj zločin umešani su i Marko Đorđević (35), zvani Markeđani, i njegov saradnik Srđan Kukolj (36)! Obojica su javnosti postali poznati nakon ubistva Luke Radulovića (37) u klubu „Ispod mosta“u Savamali!

Žižić je ubijen 28. aprila, a Milašinovi­ć je uhapšen sedam dana kasnije u rodnom Kraljevu, gde se krio u štek-stanu. Kobnog dana ušao je obučen u radničko odelo u Žižićev kafić i u njega ispalio čak 11 hitaca. Međutim, prijatelji i brat ubijenog odmah su reagovali i pokušali da ga savladaju. Oni su mu strgli masku s lica, kačket, jednu rukavicu, čak i oduzeli pištolj. Iako je uspeo da se otrgne i pobegne električni­m trotinetom, stvari koje su mu ostale na mestu zločina brzo su policiju dovele do njega.

- Milašinovi­ć je identifiko­van zahvaljuju­ći DNK i snimcima s kamera. Kada ga je policija uhapsila, još je imao vidne povrede koje su mu prijatelji Žižića naneli tukući ga po glavi njegovim pištoljem. U štek-stanu u kome se krio pronađeni su droga i keš - kaže izvor Alo!.

On objašnjava da je Milašinovi­ć narkoman koji je za novac pristao da ubije Žižića. Istraga se tu nije zaustavila. - Prema operativni­m saznanjima, iza ubistva stoje Marko Đorđević i Srđan Kukulj. Radi se o nekoj vrsti osvete. Da li je to tačno, pokazaće istraga koja je u toku - kaže izvor Alo!. Navodno, Žižić i Đorđević su se prvi put sukobili još davne 2006. godine i tada je Đorđević izvukao deblji kraj. Njihova netrpeljiv­ost vremenom je rasla.

- Izgleda da mu Đorđević nikada nije oprostio batine, ali ko zna šta se sve izdešavalo u međuvremen­u i kako se Žižić našao na listi na odstrel. Nije isključeno i da Đorđević nije nalogodava­c, već da iza zločina stoji neka druga osoba s nekim drugim motivima - kaže naš sagovornik.

Đorđević i Kukulj široj javnosti su postali poznati nakon ubistva još jednog Luke! Kao i Žižić, Luka Radulović ubijen je u kafiću. Ubistvo se dogodilo 2018. u jednoj pivnici u Savamali. I tada se kao motiv spominjala osveta zbog batina koje je Đorđević dobio!

Mediji su tada pisali da je Đorđević pred punim lokalom potegao pištolj i pucao u Radulovića koji se stajao za šankom. Navodno, u kolima ga je čekao Kukulj, nakon čega su pobegli.

Luka Radulović „proslavio se“godinu dana ranije kada je na Topčidersk­oj zvezdi presekao kolonu predsednik­a Srbije i to „bentlijem“fudbalera Ivice Dragutinov­ića. Kasnije je hapšen zbog trgovine narkoticim­a.

Žižić i

Đorđević su se prvi put sukobili još davne 2006. godine. Njihova netrpeljiv­ost vremenom je rasla

IZVOR ALO!

 ?? ??
 ?? ?? Gosti pokušavaju da ga spreče u bekstvu
Gosti pokušavaju da ga spreče u bekstvu
 ?? ?? Ubica ulazi u lokal
Ubica ulazi u lokal
 ?? ?? Žrtva: Luka Žižić (37)
Žrtva: Luka Žižić (37)
 ?? ?? Uviđaj u kafiću Ritual
Uviđaj u kafiću Ritual
 ?? ?? Kamere snimile Milašinovi­ća u trenutku ubistva
Kamere snimile Milašinovi­ća u trenutku ubistva

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia