Alo!

NAŠ SIN UMIRE OD ŽELJE DA VIDI BORISA

Nisam mogla da ga ne obavestim o kazni jer današnja deca imaju pristup internetu i veoma su okrutna. Slomila sam mu srce, rekla je bivša supruga

- PIŠE: EKIPA ALO! Lili Beker

Vest o odlasku Borisa Bekera u zatvor uzdrmala je svet, ali samo njegovi najbliži znaju koliko je teško sve ovo palo legendarno­m teniseru i njegovoj porodici. Nemac je osuđen na dve i po godine iza rešetaka zbog utaje poreza, a sada se o svemu oglasila i njegova bivša supruga Lili Beker.

- Jasno je da se ne nalazi u hotelu s pet zvezdica i da je posramljen i ponižen. Najbolje što može jeste da ostane mentalno jak - rekla je Lili u televizijs­kom intervjuu, i dodala:

- Mislim da je kazna prestroga. Potpuno sam se slomila kada sam čula. Nisam mogla da verujem jer sam bila ubeđena da će biti kraće od dve i po godine. Morala sam da se priberem, a nisam znala kako.

Najteže za Lili bilo je da ove vesti saopšti svom i Borisovom dvanaestog­odišnjem sinu Amadeusu, koji ne može da dočeka da poseti oca u zatvoru.

- To ne bih poželela nikome, ali spremila sam se za to. Da dvanaestog­odišnjem sinu moraš da kažeš da mu je otac u zatvoru. Bila je to najteža stvar koju sam uradila u životu. Nisam ga slala tih dana u školu, i onda sam sela s njim i morala sam da mu slomim srce. On nije shvatio šta se dešava, još uvek ne razume. Ima samo 12 godina. To mi slama srce. Nisam mogla da ga poštedim toga jer današnja deca imaju pristup internetu i veoma su okrutna prema njemu. On umire od želje da poseti oca.

Na kraju je Lili otkrila i šta je poslednje rekla Borisu pred njegov odlazak u zatvor.

- Rekla sam mu: Vidimo se sledećeg vikenda, ako želiš, biće sve u redu. Onda sam mu poslala srce. Naravno, volela bih da ga posetim uskoro sa sinom.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia