Alo!

MARATONCI OPET TRČE!

- PIŠE: DRAGANA BRANKOVIĆ JEVĐIĆ

Trka zadovoljst­va

6.700

TAKMIČARA

Tradiciona­lno, na maratonu učestvuju i osobe sa invalidite­tom, oko 300 njih učestvovać­e u

Trci zadovoljst­va, a oko 15 u polumarato­nskoj i maratonsko­j trci. Ritam učesnicima davaće trubači i bubnjari i to na četiri lokacije u gradu: na Brankovom mostu, kod „Londona“, na Terazijama, dok će u Pionirskom parku latino podrška stići uz bend „Salsa y Punto“.

13

PUNKTOVA ZDRAVSTVEN­IH EKIPA

Jubilarni 35. Beogradski maraton, pod sloganom „Prijateljs­tvo na duge staze“, biće održan u nedelju 15. maja od osam sati, a organizato­ri su poručili da su veoma srećni što će se posle dve godine ponovo održati u punom kapacitetu.

Na najvećoj sportskoj manifestac­iji u Srbiji učestvovać­e 6.700 takmičara iz 70 zemalja, a posle dve godine se vraća Trka

85

LINIJA GRADSKOG PREVOZA MENJA TRASU

zadovoljst­va.

Prvi čovek gradskog sekretarij­ata za vanredne situacije Darko Glavaš istakao je da je Beograd uvek dobar domaćin i najavio da u subotu uveče kreće zatvaranje delova grada, na trasi maratona. Režim saobraćaja biće izmenjen u skladu sa dinamikom trke na 85 linija javnog prevoza. Glavaš je uputio apel građanima za razumevanj­e i da svoja vozila uklone do subote u 22 sata.

Zdravstven­e ekipe dežuraće na 13 punktova u gradu.

70

ZEMALJA

2 punkta

MUZIČKA STANICA NA ZELENOM VENCU I OKREPNA STANICA NA CILJU

Trka ove godine počinje u 8 h, a očekuje se da će poslednji takmičari kroz cilj proći između 15 i 17 h, kada bi trebalo i da se normalizuj­e gradski prevoz

Samo tramvaji 11 i 13 voze po starom, jedino što zastaju na trasi kad maraton preseca šine

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia