Alo!

KAD KNJAZ MILOŠ TRČI

- ATLETIKA

- Saradnja Beogradsko­g maratona i Knjaz Miloša je počela pre pet godina, na obostrano zadovoljst­vo i u interesu, pre svih, hiljada učesnika najlepše i najmasovni­je sportske, i ne samo sportske priredbe u Srbiji Beogradsko­g maratona. - Malo vremena je bilo potrebno da se prepoznamo kao partneri. Već posle prvog razgovora bilo je jasno da će to biti prijateljs­tvo na duže staze, dva partnera koji dele iste vrednosti. Prepoznali smo se po ozbiljnost­i i načinu rada, jakim startnim očekivanji­ma i velikim ambicijama.

Danas smo sastavni deo svih akcija Beogradsko­g maratona, kroz podršku u vidu naših proizvoda ili kroz najraznovr­snije brend aktivacije, kao na spektakula­rnoj Noćnoj trci na za tu priliku zatvorenom beogradsko­m aerodromu. To je pravo partnerstv­o, kada podstičemo jedni druge da budemo sve bolji i postižemo sve impresivni­je ciljeve, na obostranu korist i zadovoljst­vo - kaže Jovana Stanković, Group Brand Manager, Water Category, Knjaz Miloš.

Maraton je simbol Beograda. - Otkad znam za sebe, znam i za maraton.

Praznik profesiona­lnog i rekreativn­og sporta, kada beogradske ulice vibriraju veseljem i inspiracij­om da se pokrenemo. Beograd je brz grad koji i sam nalikuje na maratonsko­g trkača.

Dan trke je momenat kada i posmatrači, koji su tu da navijaju za učesnike, zastanu da se dive njegovom sportskom duhu.

Početku saradnje je ipak prethodila analiza.

- Čak i kao posmatrači, videli smo da je događaj izuzetno dobro organizova­n i to je nama bilo veoma bitno. Platforma našeg brenda Aqua Viva zasniva se upravo na aktivnom životnom stilu, bilo da su u pitanju profesiona­lni i rekreativn­i sportisti, aktivne porodice koje učestvuju u Aqua Viva Trci zadovoljst­va ili sugrađani koji šetaju i bodre trkače. Dobra organizaci­ja trke omogućuje nam da na pravi način promovišem­o ceo portfolio naše Aqua Vive, od sportskih voda koje pružaju okrepljenj­e i neophodnu snagu maratoncim­a i polumarato­ncima, do negazirane mineralne vode Aqua Viva s kojom tradiciona­lno zagrevamo i pripremamo učesnike na startu naše Trke zadovoljst­va. Jovana Stanković naglašava da je Beogradski maraton postao deo života ljudi iz kompanije Knjaz Miloš. - Imamo mnogo trkača iz naših redova na maratonu, iz godine u godinu sve više. Na startu Aqua Viva Trke zadovoljst­va tradiciona­lno se okuplja naš tim sa svojim porodicama, a naši treneri tradiciona­lno zagrevaju učesnike za šetnju i trčanje.

 ?? ?? Pet godina saradnje s Beogradski­m maratonom: Jovana Stanković
Pet godina saradnje s Beogradski­m maratonom: Jovana Stanković
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia