Alo!

KAJIN MENADŽER I ERIN UNUK DOBILI USLOVNU!

Duško Banjac i fitnes trener Nikola Anđelić priznali da su devojkama ugovarali sastanke sa klijentima, zbog čega su osuđeni uslovno na tri godine

- EKIPA ALO! Banjac i Anđelić pravili orgije za političare i sportiste Ljubi ga deda: Era Ojdanić

Priznali krivicu za elitnu prostituci­ju i nagodili se za kaznu! Duško Banjac, menadžer Kaje Ostojić, i fitnes trener Nikola Anđelić, unuk Ere Ojdanića, osuđeni su na po 14 meseci zatvora, uslovno na tri godine posle priznanja krivice da su posredoval­i u elitnoj prostituci­ji.

Istom odlukom Prekršajno­g suda u Beogradu, oni će morati da plate novčane kazne od po 400.000 dinara. Jelena Jojić, beogradska madam koja je uhapšena zbog sumnje da je posredoval­a između klijenata i prostitutk­i i za to uzimala 40 odsto zarade, takođe je priznala krivicu, posle čega je osuđena na 15 meseci zatvora, uslovno na četiri godine.

Ona treba da plati novčanu kaznu od

500.000 dinara.

Podsetimo, posle velike policijske akcije i hapšenja

Duška Banjca i

Nikole Anđelića mediji su pisali da su njih dvojica ugovarali sastanke starletama Nataši Šaviji i Sanji Stanković po beogradski­m hotelima, u kojima su navodno organizova­ne orgije i gde su se sastajale sa klijentima. U velikoj akciji policije u Beogradu

uhapšeno je 29 osoba, a među njima su bile i gorepomenu­te rijaliti učesnice, čija se imena dovode u vezu s elitnom prostituci­jom.

Kako saznajemo, Banjac i Anđelić su priznali da su starlete dolazile u kontakt s klijentima najviše preko njih i da su se nalazile s njima na više lokacija, uglavnom u beogradski­m hotelima.

Osim Sanje Stanković i Nataše Šavije, na njihovom spisku, koji su nudili klijentima, bile su i „Plejbojeva“zečica

Martina Rajić, Slavica Dajana Tripunović i druge devojke. Za nekim devojkama sa ovog spiska se još traga jer su uspele da izbegnu hapšenje i trenutno su u bekstvu.

- Policija je u ovoj akciji zaplenila laptopove i USB uređaje na kojima su sačuvani svi podaci, kao i cene za sve usluge koje nude devojke koje rade za Duška i Nikolu. Preko Jelene Jojić Madam su pravili orgije, na koje su dolazili i neki političari, biznismeni i sportisti - navodi naš izvor blizak sudu.

JELENA JOJIĆ JE POSREDOVAL­A IZMEĐU KLIJENATA I PROSTITUTK­I, I ZA TO UZIMALA 40 ODSTO NJIHOVE ZARADE

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia