Alo!

MRZI DALILU JER JE MUSLIMANKA

Takvu ženu ne vidi pored svog sina i nikada je neće prihvatiti za snajku. Danima plače bez prestanka i teško joj je da gleda rijaliti, ispričao je naš izvor

- PIŠE: NEDELJKO KIŠ Mama Ljilja pita se za sve Mamin sin : Anđelo

Istorija se ponavlja, makar kada je reč o ljubavnom životu Anđela Rankovića!

Baš kao i u prvoj sezoni kada je njegova majka Ljiljana bila protiv Teodore

Džehverovi­ć, i u

Zadruzi 5 Anđelo je uspeo da se zaljubi baš u onu devojku koju njegova porodica nikada ne bi prihvatila.

Kako Alo! ekskluzivn­o saznaje, njegova majka

Ljiljana očajna je otkako se Anđelo približio Dalili jer je ne želi za snajku ni po koju cenu. Ljiljana svaki dan plače dok gleda sina u Zadruzi, pošto joj je teško da se pomiri sa činjenicom da mu se dopala devojka koja je druge veroispove­sti.

Divljala zbog oca

Nije tajna da je Dalili Dragojević najslabija tačka otac Huso Mujić, a zbog njega je često spremna i da se potuče. Ovoga puta je

Dalila doživela nervni slom kada joj je Dejan poručio da će njen otac završiti i treći put u bolnici zbog njenog ponašanja. - Anđelo je odrastao s majkom Ljiljanom i ujakom koji su mu najveća podrška u životu i kojima se obraćao svaki put kada ima neki problem. Njih troje su veoma vezani, pa ne čudi što je Anđelo često isticao da mu je veoma važno šta njegova majka misli o svakoj njegovoj devojci - kaže na početku razgovora za Alo! izvor blizak porodici zadrugara. - Kada je u Zadruzi bio na korak da uđe u vezu s Dalilom, mučilo ga je šta njegova porodica misli o tome. Pogotovo što je njegova majka teško podnela prvu sezonu Zadruge jer nije podržavala vezu s Teodorom. Bilo joj je teško da gleda njihove svađe i česte napade koje je Anđelo trpeo zbog svoje devojke. Međutim, sada je situacija dosta složenija i Anđelo nije bez razloga zabrinut - priča naš izvor, i otkriva da Anđelova majka nikada neće prihvatiti Dalilu.

- Kada se njen sin približio Dragojević­evoj, ona je mislila da je to njegova rijaliti igra jer nije mogla da poveruje da je Anđelo zaista bacio oko na ženu kojoj moral nije jača strana. I pre priče s Anđelom, Ljiljana je bila zgrožena Dalilinim ponašanjem u rijalitiju. Nije joj se dopalo to što je javno prevarila i ponizila Dejana, što se razvela od njega, što je ušla u vezu s Filipom Carem, s kojim se čašćava najgorim psovkama... - kaže naš izvor, i dodaje:

- Takvu ženu ne vidi pored svog sina i nikada je neće prihvatiti. Prvo, zato što je druge vere, a to Ljiljani nije baš po volji. Prvenstven­o jer je veliki patriota i svog sina je uvek učila da voli svoje, a da poštuje tuđe. Ne želi da devojka islamske veroispove­sti bude njena nova snaja i od toga nikada neće odstupiti.

I PRE PRIČE S ANĐELOM, LJILJANA JE BILA ZGROŽENA DALILINIM PONAŠANJEM U RIJALITIJU

 ?? FOTO: ATA IMAGES FOTO: ATA IMAGES ??
FOTO: ATA IMAGES FOTO: ATA IMAGES

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia