Alo!

ISPOVEST BIVŠEG: ČETIRI GREŠKE KOJE SU ME KOŠTALE BRAKA

- J. F.

Muškarci i žene često greše u braku na raznim poljima, a Serž Bjelanko odlučio je da podeli priču iz svog ugla. On je iz ličnog iskustva naveo četiri greške koje prave muževi, a koje mogu dovesti do razvoda…

1. PREVIŠE SAM SE OPUSTIO „Pod tim ne mislim samo da sam se udebljao, nego sam se i psihički ulenjio u braku. Pogrešio sam. Zato počnite da obraćate pažnju na brak kao što obraćate pažnju na gluposti poput fudbala“, savetuje Serž. 2. U SEKSU SE RADILO

SAMO O MENI

„Bio sam jedan od najgorih ljubavnika svih vremena“, nastavlja Serž koji kaže da se seks u braku uvek vrteo oko njegovih želja i navika. Iako je njegova supruga bila prilično otvorena u pokušaju da mu objasni koje joj se stvari u krevetu sviđaju, nikad je nije stvarno slušao.

3. NISAM POMAGAO

OKO FINANSIJA

„Nije važno koliko žena voli novac ili koliko je dobra u zarađivanj­u, trebalo bi da

Biti zaljubljen jedno je od najlepših osećaja. Ali, iskustvo pokazuje da leptirići ne traju večno mada hormoni divljaju. Naučnici s Harvarda kažu da testostero­n i estrogen podstiču želju, dopamin i serotonin stvaraju privlačnos­t, a oksitocin jača vezu. oboje učestvujet­e po pitanju finansija“, jasno kaže Serž. On je zarađivao novac, kaže, ali je svojoj supruzi prepustio sve obaveze. Dakle, odigrajte svoju ulogu, kaže Serž.

4. REKAO SAM NEKE STVARI

KOJE NIJE TREBALO

„Ništa, i pod tim mislim ništa, nikada ne može izbrisati stvari koje kažete drugom ljudskom biću“, priča Serž. Zna to iz svog iskustva. „Nikada ne govorite zle ili gadne stvari kada se svađate“, zaključio je ovaj sada več bivši muž.

 ?? ?? Karolin Carski, instruktor­ka joge iz Estonije
Karolin Carski, instruktor­ka joge iz Estonije

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia