Alo!

SLETEO U PROVALIJU DUBOKU 50 METARA!

TRAGEDIJA Nikola Maksimović (40) survao se dačijom daster niz liticu na gradilištu u mestu Ulog. Automobil se posle pada navodno i zapalio

- PIŠE: EKIPA ALO!

Nikola Maksimović (40) iz Beograda poginuo je juče u stravičnoj saobraćajn­oj nesreći koja se dogodila u mestu Ulog kod Kalikovika u Republici Srpskoj, javili su lokalni mediji.

Kako se navodi, tragedija se desila na gradilištu hidrocentr­ale na Neretvi oko 13 časova, kada je „dačija daster“sletela niz liticu.

- Za sada nije poznato kako je došlo do ove stravične nesreće, a automobil se survao niz liticu visoku oko 50 metara - kaže izvor tamošnjih medija, i dodaje da će dalja istraga utvrditi kako je došlo do nesreće sa smrtnim ishodom.

Nenad Ilokić, načelnik Spasilačke službe Volf iz Foče, koja učestvoval­a u izvlačenju automobila, izjavio je za medije da je prizor bio stravičan.

- Dobili smo poziv od načelnika opštine Kalikovik i odmah smo izašli na teren. U spasavanju čoveka učestvoval­a su dva tima, Spasilačka služba Volf iz Foče i Gorska služba spasavanja iz Bijeljine. Teren je veoma surov i pun vertikala.

Samim tim veoma je nepristupa­čan. Prizor je bio stravičan - kaže Ilokić

On je dodao da je automobil u kojem je bio Maksimović u potpunosti smrskan.

- Vozilo je smrskano i, nažalost, čovek nije imao šanse da preživi. Da je bio još neko sa njim u kolima, ni on ne bi preživeo, sudeći po stanju autumobila koji smo zatekli. On kolega nastradalo­g sam saznao da je on tri godine radio kao inženjer - objašnjava Ilokić, i napominje da ne zna kako se nesreća dogodila. Kako saznajemo, automobil bosanskih registraci­ja najpre je udario u stenu, a potom upao u vodu.

- Vozilo je uništeno do neprepozna­tljivosti. Stakla su popucala od silnih udaraca. Navodno, kola su se i zapalila nakon pada. Telo nastradalo­g bilo je obliveno krvlju - navodi naš izvor.

Policija je pokrenula istragu kako bi utvrdila okolnosti pod kojima se dogodila nesreća u kojoj je poginuo Beograđani­n.

TEREN JE SUROV I PUN VERTIKALA. SAMIM TIM VEOMA JE NEPRISTUPA­ČAN. PRIZOR JE BIO STRAVIČAN, NENAD ILOKIĆ IZ SPASILAČKE SLUŽBE VOLF

Vozilo je smrskano i čovek nije imao šanse da preživi. Da je bio još neko s njim u kolima, ni on ne bi preživeo

ILOKIĆ

 ?? ?? Žrtva: Nikola Maksimović
Žrtva: Nikola Maksimović
 ?? ??
 ?? ?? Vozilo uništeno do neprepozna­tljivosti
Vozilo uništeno do neprepozna­tljivosti

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia