Alo!

LAUŠ U SRBIJI SNIMA SERIJU O SEBI!

- Sav normalan svet PIŠE: NINA DENDA N. K.

Prtljag gura kao

Koliko je život nepredvidi­v, u više navrata se uverio i Žarko Laušević, koji je napravio drastičnu promenu kada je odlučio da se sa suprugom Anitom vrati iz Amerike u Srbiju.

Naime, paparazzo Alo! uslikao je našeg proslavlje­nog glumca na Aerodromu „Nikola Tesla“, a da bi izbegao radoznale poglede, on se kamuflirao od glave do pete.

Obučen u crno, s epidemiolo­škom maskom na licu, Laušević se potrudio da prođe neprimećen­o, međutim, nije uspeo da promakne oštrom oku našeg fotoreport­era.

Da će se duže vreme zadržati u Beogradu, potvrđuje Žarkov pozamašan prtljag, ali i naš izvor, koji otkriva da je glumac u prestonicu došao zbog poslovnog

Najveća ženska muzička zvezda regiona Svetlana Ceca Ražnatović ne prestaje da privlači pažnju medija. Ona je tokom jučerašnje­g dana fotografis­ana na Aerodromu „Nikola Tesla“po povratku sa još jednog u nizu uspešnih nastupa iz inostranst­va. Paparaco je uhvatio Cecu u opuštenom modnom izdanju. Na sebi je imala bež kombinezon golih ramena, koji je ove godine apsolutni modni hit, kosu je vezala u opuštenu punđicu na vrh glave, a široki osmeh na licu odavao je utisak kao da je došla s odmora, a ne s poslovnog puta. Kako su nam i pre vremena došli angažmana.

- Žarko i Anita su odlučili da se neko vreme skrase u Beogradu. To, naravno, nije bila laka odluka, ali shvatili su da je to u ovom trenutku najbolje za njih. Zbog epidemiolo­ških mera oni su prvo neko vreme pripremali dokumentac­iju, a onda su spakovali kofere i krenuli put Srbije - rekao nam je na samom početku izvor blizak glumcu, i otkrio koji je razlog iznenadne selidbe. - Trenutno se snima serija po motivima Žarkove

autobiogra­fske vreli letnji dani, jedan detalj na Ceci je posebno privukao pažnju. Na nogama je imala svedene, udobne, ali skupocene „šanel“papuče u beloj boji, koje koštaju „tričavih“1.100 evra. Možemo samo da konstatuje­mo da joj opuštena garderoba stoji fenomenaln­o i da je među prvim pevačicama svojom modnom kombinacij­om otvorila letnju sezonu. knjige „Godina prođe, dan nikad“. On je u to delo dao celog sebe i sada je odlučio da učestvuje u tom projektu kako bi na pravi način on bio predočen publici. Ta knjiga je njegov prvenac, opisuje godine provedene iza rešetaka i uopšte čitav njegov život, pa nije mogao da dozvoli da serija prođe bez njega - objašnjava­o nam je sagovornik, koji je želeo da ostane anoniman.

- Ovaj dolazak je za Žarka vrlo emotivan, još uvek nije doneo odluku o stalnom preseljenj­u u Srbiju i postoji mogućnost da će se nakon snimanja vratiti u Ameriku. Supruga mu je najveća podrška, pa je odlučila da zajedno sa njim dođe u Beograd. Kako ni svog kućnog ljubimca nisu želeli da ostave u Americi, preslatkog maltezera poveli su sa sobom - zaključio je izvor za Alo!. Podsetimo, Žarku se život promenio iz korena kada je kao mlad i uspešan glumac 1993. godine završio u zatvoru zbog dvostrukog ubistva. Tokom suđenja se ustanovilo da je u pitanju bila samoodbran­a i nakon četiri i po godine provedene u zatvoru, Laušević je pušten na slobodu. U seriji koja će se snimiti o njemu do detalja će biti opisani i dani iza rešetaka.

 ?? ??
 ?? ?? Supruga Anita mu je najveća podrška, doputovali su zajedno
Supruga Anita mu je najveća podrška, doputovali su zajedno
 ?? ?? Dočekali ga prijatelji
Dočekali ga prijatelji
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia