Alo!

Imao nesreću u kojoj je poginula devojka

-

ženu dok je spavala. Reč je o povredama opasnim po život i u kritičnom je stanju - navodi izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, policija je posle više sati potrage locirala Vladimira koji se skrivao na teritoriji grada.

- Vladimir je nakon ispaljenog metka istrčao iz kuće i pobegao peške, a njegov automobil ostao je u dvorištu. Brojne ulice u Kragujevcu bile su blokirane. On se posle nekog vremena vratio u kuću i njegov otac je pokušao da mu oduzme pištolj. Međutim, Vladimir je opet pobegao, ali je ubrzo lociran u autmobilu sto metara dalje od kuće. Policija

Vladimir je pre nekoliko godina imao stravičnu saobraćajn­u nesreću u kojoj je jedna osoba poginula.

- Imao je udes i tom prilikom poginula je jedna devojka. Vladimir je takođe bio povređen, viđali smo ga sa kragnom na vratu. Kako se to završilo, ne znamo, ali Vladimir se uvek normalno ponašao - kaže jedan od komšija.

ga opkolila, ali je on odbijao da se preda, preteći da će da se ubije. Nije poznato koji je motiv napada na nesrećnu doktorku, s obzirom na to da u toj porodici do sada nije bilo prijava za porodično nasilje. Ipak, postoje indicije da je reč o ljubomori tvrdi naš sagovornik.

Poznanici supružnika tvrde da su šokirani jer je reč o dobroj porodici. - Imaju dvoje predivne

dece. Milena je nekoliko godina već u Drezdenu, a kad god može da uzme odmor, dođe kući kod dece i muža. Mučili su se da dobiju papire da bi se spojila porodica. Suprug je čak dao otkaz da bude uz decu, a radio je kao trgovac. Pomagali su mu roditelji, koji žive sa njima. Predivni su ljudi. Vladimir nikada nije bio konfliktan, čak je uvek bio izuzetno miran i veoma je inteligent­an - navodi jedan od komšija.

Do zaključenj­a ovog broja Vladimir je odbijao da se preda.

Milena radi kao doktorka u Nemačkoj, a ovih dana došla je u Srbiju kod supruga i dece na odmor SAGOVORNIK

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia