Alo!

ANA SE PLAŠILA BRAJANA: POMOZITE, ON ĆE ME UBITI!

Ana je 2014. optužila Brajana da je pretio da će ubiti nju i njene prijatelje, ali je potom odbila da svedoči u tužilaštvu. Osam godina kasnije pretnje su se, po svemu sudeći, obistinile

- PIŠE: EKIPA ALO!

Ana Volš (39), Srpkinja koja je nestala u novogodišn­joj noći iz porodičnog doma u Masačusets­u, i ranije se obraćala policiji za pomoć zbog pretnji njenog muža Brajana (46).

Policijski izveštaji do kojih su došli mediji pokazuju da je Ana 2014. pozvala policiju u Vašingtonu i rekla im da joj je Brajan preko telefona pretio da će ubiti nju i njene prijatelje! Poziv je stigao samo godinu dana pre nego što je par rekao „da“u Srbiji i godinama pre nego što je prijavljen njen nestanak na Novu godinu 2023. Iz policije su za „NBC Boston“saopštili da je slučaj od tada „zatvoren“, jer je

Ana nakon toga odbila da sarađuje sa tužilaštvo­m.

- Ona je podnela prijavu u kojoj se potpisala kao Ana Knip, što je prezime njenog prvog supruga. Takođe, navela je adresu iz Vašingtona na kojoj je živela pre udaje za Brajana - prenose američki mediji.

Motiv ovih pretnji nikada nije otkriven, s obzirom na to da se Ana iz nekog razloga predomisli­la i više nije želela da ga krivično goni. U međuvremen­u se i udala za Brajana, a svi prikupljen­i dokazi nakon njenog nestanka ukazuju da je više od osam godina kasnije Brajan ostvario svoju pretnju!

Podsetimo, Brajan je zasad uhapšen samo pod optužbom da je doveo u zabludu policijsku istragu. Međutim, krvavi

Brajan je preko telefona pretio Ani godinu dana pre nego što su se venčali

nož u podrumu, testera, sekira i tepih sa tragovima krvi koji su pronađeni na obližnjoj deponiji ukazuju na to da je on suprugu svirepo ubio, pa pokušao da inscenira njen nestanak, tvrdeći da je u četiri ujutru u novogodišn­joj noći iz njihovog doma u Kohasetu krenula poslom za Vašington!

On je nestanak prijavio tri dana kasnije, a prvi signal da Brajan ne priča istinu pojavio se kada je policija otkrila da je Anin mobilni telefon nastavio da pinguje iz njihove kuće dva dana nakon što je ju navodno napustila! Nakon hapšenja, Brajan se izjasnio da nije kriv po optužbama i zadržan je u pritvoru. Sud mu je odredio kauciju od 500.000 dolara.

Brajan je zasad uhapšen samo pod optužbom da je doveo u zabludu policijsku istragu

 ?? ?? U pritvoru: Brajan Volš
U pritvoru: Brajan Volš
 ?? ?? Policija u potrazi za dokazima i telom Srpkinje
Policija u potrazi za dokazima i telom Srpkinje
 ?? ?? Nestala u novogodišn­joj noći: Ana Volš
Nestala u novogodišn­joj noći: Ana Volš

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia