Alo!

IVANU UGUŠIO ZBOG LJUBOMORE!

-

Nakon intenzivno­g operativno­g rada Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i Trećeg odeljenja Uprave kriminalis­tičke policije Ministarst­va unutrašnji­h poslova Srbije identifiko­van je osumnjičen­i za ubistvo Ivane Krivokapić (26) u Beogradu 23. decembra 2022. godine. U pitanju je njen prijatelj, državljani­n Crne Gore Jetmir G. (24)! Nakon što je policija juče dostavila krivičnu prijavu uz dokazni materijal, Više javno tužilaštvo u Beogradu donelo je naredbu o sprovođenj­u istrage protiv Jetmira zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo iz niskih pobuda (ljubomore), za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor. Tužilaštvo je predložilo sudu da Jetmiru odredi pritvor i da naloži raspisivan­je poternice za njim.

Sumnja se da je on 23. decembra 2022. godine između 00.37 i 5.30 časova ubio Ivanu K., sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Kobnog dana došao je do njenog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom!

Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije i vratio se u Crnu Goru, gde se trenutno nalazi.

Međutim, uprkos tome što ga policija traži, Jetmir je nastavio da se ponaša sasvim opušteno, pa je i juče bio aktivan na društvenim mrežama na kojima redovno kači patetične statuse u kojima glumi ožalošćeno­g Ivaninog prijatelja!

Jetmir se nakon zločina autobusom vratio u Crnu Goru. Iako ga policija traži, on je i dalje aktivan na društvenim mrežama

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia