Alo!

TASA GOLA U KADI NA MINUS PET!

Mlada pevačica imala je samo jedan dan da završi ekranizaci­ju nove numere, nakon čega je otputovala za Španiju kod dečka

- PIŠE: OLIVERA KONATAR

Da život pod svetlima reflektora nije lak, najbolje zna mlada pop pevačica Anastasija Ražnatović, koja je od rođenja pod budnim okom fotoreport­era i lupom javnosti. Uprkos tome što je uvek bila stidljiva devojčica, Anastasija je krenula stopama svoje majke, folk dive Svetlane Cece Ražnatović i uspela da se izbori za mesto na estradnom nebu Srbije.

Svaka pesma koju je snimila postala je hit, a Anastasija vredno radi na novim projektima koji će uskoro ugledati svetlost dana.

Kako Alo! saznaje, Ražnatović­eva će kroz nekoliko dana objaviti pesmu „Brani me“, za čiju ekranizaci­ju je bila zadužena producents­ka kuća „NN Media“.

Iako su imali težak zadatak, tačnije da za manje od jednog dana snime spot, ekipa je uspela da sve organizuje, a Anastasija je bila izuzetno zadovoljna, s obzirom na to da je nakon snimanja odmah spakovala kofere i otputovala u Španiju kod dečka, koji je tamo čekao.

- Pesma je izuzetno emotivna, a Anastasiji i njenom timu se dopala već na prvo slušanje. Bez razmišljan­ja ju je kupila i snimila. Kako je sebi u poslednje vreme zadala previše obaveza koje treba da ispuni, u dogovoru sa momcima iz „NN Media“rešila je da spot snimi za jedan dan, jer je u Španiji čekao dečko Nemanja Gudelj sa kojim je dogovorila romantični odmor. Kako je zamislila, tako je i bilo - kaže izvor, i otkriva:

- Spot je snimljen u jednoj napuštenoj kući na Vračaru, a obzirom na to da je te večeri bilo izuzetno hladno, ceo tim se zabrinuo da se pevačica ne prehladi, međutim ona nije marila. U jednoj sceni Anastasija je pozirala u kadi, i to u donjem vešu baš kada je temperatur­a pala ispod minus pet. Kao pravi profesiona­lac izdržala je sve zahteve reditelja spota i bez reči provela više od sat vremena u kadi da bi kadar doveli do perfekcije - kaže izvor.

Nakon što su svi bili zadovoljni materijalo­m, a snimanje ušlo u deseti sat, Anastasija se zahvalila svima i direktno sa seta otišla na aerodrom i otputovala za Španiju.

SPOT JE SNIMLJEN U JEDNOJ NAPUŠTENOJ KUĆI NA VRAČARU

 ?? FOTO: ALO PROMO ??
FOTO: ALO PROMO
 ?? ?? Pesma je izuzetno emotivna, a Anastasiji i njenom timu se dopala već na prvo slušanje. Bez razmišljan­ja ju je kupila i snimila
Spot za pesmu Brani me uskoro će ugledati svetlost dana
Serijal Ceca i deca prati život folk dive i njene porodice
Pesma je izuzetno emotivna, a Anastasiji i njenom timu se dopala već na prvo slušanje. Bez razmišljan­ja ju je kupila i snimila Spot za pesmu Brani me uskoro će ugledati svetlost dana Serijal Ceca i deca prati život folk dive i njene porodice

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia