Alo!

ANA KREIRA SEKSI DONJI VEŠ

Pevačica mesecima radi na svojoj kolekciji i uporedo snima pesme i spotove, pa će ova godina za nju zasigurno biti plodna, navodi izvor

- PIŠE: OLIVERA KONATAR

IZVOR

Ana Kokić važi za jednu od najatrakti­vnijih i najlepših pevačica sa naše javne scene otkako se pre više od dve decenije pojavila na estradi, a njena kreativnos­t jasno se ogledala u specifični­m stajlinzim­a, frizurama i spotovima kojima se predstavlj­ala publici.

Ljubav prema modi i stvaranju navela ju je da se posveti dizajnu i pokrene sopstveni brend donjeg veša koji će uskoro ugledati svetlost dana, saznaje Alo!

- Ana je oduvek volela da spaja različite stilove i pravi nešto drugačije od svoje scenske garderobe. Ne postoji nastup za koji nije sama osmislila ceo stajling i menjala neki deo odevnih predmeta da bi to što nosi imalo lični pečat. Dizajn je zavolela u ranoj mladosti i pre nego je postala pevačica, ali nikada nije imala vremena da se tome u potpunosti posveti - priča izvor, i otkriva da je Kokićeva shvatila da joj dizajniran­je odlično ide pre šest godina kada je za jedan poznati brend radila obuću.

- Shvatila je da ima talenta kada je 2017. godine sklopila saradnju sa jednim modnim brendom i dizajniral­a obuću za novu kolekciju. Njeni modeli su odlično prošli i rasprodali su se širom regiona, što je probudilo njenu ljubav prema dizajnu. Dugo je razmišljal­a na koju stranu da usmeri svoju kreativnos­t, a sredinom prošle godine donela je odluku da napravi liniju donjeg veša i predstavi se javnosti i na tom polju - navodi izvor, koji otkriva da je pevačica u brend uložila velike pare i sve svoje slobodno vreme.

- Da bi sve ispalo kako je zamislila, Ana je uložila veliki novac u najkvalite­tnije materijale. Mesecima je radila dizajniraj­ući 20 modela donjeg veša, a potom se bacila u potragu za dobrim krojačima. Svakodnevn­o potroši sate i sate na završne detalje da bi svoju modnu liniju predstavil­a javnosti pred leto. Iako joj sve to uzima mnogo energije, ne žali se jer je u tome pronašla sebe - kaže izvor i ističe da pevačici dodatno otežava to što uporedo radi na spotovima za novi album.

- Pre nešto manje od dve godine Ana je prikupila većinu pesama za novi album, ali ju je pandemija koronaviru­sa sprečila da to realizuje. Ipak, pre nekoliko nedelja je sa svojim saradnicam­a krenula sa završnim odabirom pesama koje će se naći na albumu i organizova­la snimanje spotova za svaku od tih pesama. Iako je kreiranje njena velika ljubav, ništa ne može da nadmaši muziku, pogotovo što se oseća dužnom da publici konačno da album i na taj način im se oduži za ogromnu podršku koju joj oduvek pružaju na svim nastupima. Kad se sve sabere, ova godina će za nju biti i više nego turbulentn­a i zanimljiva - zaključuje izvor blizak Kokićevoj za Alo!

 ?? FOTOGRAFIJ­E: PROMO ?? Godine
2017. kreirala je obuću kojs se rasprodala širom regiona
FOTOGRAFIJ­E: PROMO Godine 2017. kreirala je obuću kojs se rasprodala širom regiona
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia