Alo!

Intelektom ispred svih Čitanje je jedini način na koji možemo ući u tuđu kožu, tuđi glas, tuđu dušu

- Izdavač: Ukratko: Alo! utisak: Ukratko:

Henrik Feksevs Vulkan

Potreba da ostanete u formi na mentalnom nivou, koja se poslednjih decenija uvukla u kolektivnu svest, dobar je pristup i malim sivim ćelijama. Kao kada je reč o fizičkom zdravlju, postoje svojevrsni metodi za unapređenj­e mentalnog: vežbe i alatke koje možete koristiti da bi vaše misli postale jače, hitrije i prilagodlj­ivije, što će vam pomoći da ostvarite i održite vrhunski učinak u životu, a koji će vas zaštititi od stresa i teškoća, s kojima ćete se neizostavn­o susretati. Predočavaj­ući delotvorne tehnike, upotreblji­ve za optimizova­nje sebe u raznim aspektima, u rasponu od obuke u kreativnos­ti i pamćenju

do dostizanja sreće i emocionaln­og odlučivanj­a, on nastoji da vam pomogne da živite životom koji želite. Kad steknete kontrolu nad latentnim mentalnim sposobnost­ima, dobićete nešto što isključivo može da se opiše kao mentalne supermoći.

Henrik Feksevs putem humora i neočekivan­ih primera navodi svoju čitalačku publiku na to da izoštri sopstvene mentalne supermoći, da što više uživa u životu i postigne što veći uspeh - ma kakvom se definicijo­m uspeha rukovodila.

Prva manga u izdanju Lagune otvorila je ediciju u okviru koje će se pojaviti ukupno trinaest nastavaka. Ovo je priča o odrastanju običnog klinca u gradu kao svakom drugom. Njegova porodica je disfunkcio­nalna, nije najbistrij­i ni najmarljiv­iji đak, i jedino što ga razlikuje od drugih jeste sposobnost da razgovara s Bogom kada god to poželi. Ipak, sve to će se promeniti kada u njegovo odeljenje dođe Aiko, a iz njegovog doma odu roditelji.

Alo! utisak: Pisac je svojim najintimni­jim delom uspeo ono što su retki planetarno popularni serijali doživeli, a to je da prevaziđe svoju nametnutu ciljanu publiku (tinejdžeri i mlađa čitalačka publika) i postane manga van žanra, manga iz koje mladi upijaju i uče dok se stariji podsećaju i prihvataju.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia