Alo!

CECA ČUVA USPOMENU NA ARKANA

Na Novom groblju u Beogradu u prisustvu porodice i prijatelja obeleženo je 23 godine od Željkove pogibije

- PIŠE: N. KIŠ / M. ČOLIĆ M. Č.

U životu folk dive Svetlane Cece Ražnatović 15. januar je dan kog ne voli da seti. Na taj dan ubijen je njen suprug i otac njeno dvoje dece Željko Ražnatović Arkan, a uprkos godinama koje su prošle pevačica ne prestaje da čuva uspomenu na njega.

Juče su se navršile tačno 23 godine otkako je Ceca ostala bez svog životnog saputnika, najveće podrške u životu i karijeri, a tim povodom, kao i svih prethodnih godina porodica Ražnatović je organizova­la godišnji pomen na Novom groblju u Beogradu gde je u velikoj grobnici sahranjen komandant Srpske dobrovolja­čke garde. Pomenu su prisustvov­ali najbliži članovi porodice Ražnatović, kao i bliski porodični prijatelji.

Svetlana Ceca Ražnatović, sin Veljko i ćerka Anastasija došli su na groblje u prepodnevn­im časovima i položili veliki venac napravljen od belih ruža na grob svog supruga i oca. Uprkos godinama koje su prošle, na njihovim licima i dalje se vidi tuga zbog gubitka voljenog partnera i oca koji je Veljku i Anastasiji uvek nedostajao. Nakon Cece stigla je i njena sestra Lidija Ocokoljić sa svojim suprugom, te su zapalili sveće i ćutke bez davanja bilo kakvih izjava ispoštoval­i tradiciona­lne običaje.

Pomen Ražnatović­u održao je episkop Stefan Šarić, vikar patrijarha Porfirija i Cecin duhovnik. Kao i svake godine, na groblje su došli najbliži prijatelji najveće balkanske zvezde, kao i oni koji su se nekad družili s Arkanom.

Podsetimo, Željko Ražnatović Arkan je pre 23 godine

15. januara ubijen u tadašnjem prestoničk­om hotelu „Interkonti­nental“. Ceca je sa nepunih 27 godina ostala udovica i samohrana majka dvoje dece. Iz javnosti se apsolutno povukla na godinu dana, a potom je objavila čuveni album „Decenija“, čiji je uspeh krunisan velikim solistički­m koncertom na stadionu Marakana, što je bila jedna od najvećih želja njenog pokojnog supruga.

 ?? FOTOGRAFIJ­E: ATA IMAGES ?? Pomen Ražnatović­u održao je episkop Stefan Šarić, vikar patrijarha Porfirija i Cecin duhovnik
Oliver Mandić
Ceca i Arkan na čuvenoj fotografij­i koja je pratila njihovo venčanje
FOTOGRAFIJ­E: ATA IMAGES Pomen Ražnatović­u održao je episkop Stefan Šarić, vikar patrijarha Porfirija i Cecin duhovnik Oliver Mandić Ceca i Arkan na čuvenoj fotografij­i koja je pratila njihovo venčanje

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia