Alo!

MAJKA ME ISKORIŠĆAV­A FINANSIJSK­I

- V. ĐORĐEVIĆ

Iako zbog loših postupaka u Zadruzi javno napada i osuđuje svoju ćerku Aleksandru, Slovenka Lunis, čini se, sve to radi lažno.

Naime, kako je Nikolićeva sada otkrila, ne postoji stvar koju joj majka ne bi oprostila, isključivo zbog finansijsk­e koristi koju ima od svoje naslednice. - Mojoj mami su samo pare bitne. Da joj donesem kući što više novca i da imam što manje kazni - rekla je Aleksandra Nikolić u intervjuu Marku Đedoviću, što je i njega samog prilično šokiralo, pa je pojasnila:

- Ne postoji stvar koju ona meni ne bi oprostila, čak iako ju je u prvi mah zamerila. Prvo zbog toga što je ona moja majka, a majke deci sve praštaju, a drugo jer zavisi od mene. Ja je izdržavam, plaćam račune, stan, hranu... Ona ne radi ništa, pa nije baš ni u poziciji da mi spočitava neko moje ponašanje. Njoj je jedino važno da se ja ne svađam, ne tučem, da me neko ne diskvalifi­kuje ili da mi se ne odbija od honorara kazna. Znači, da kući donesem što više novca, a po mogućstvu i prvu nagradu rekla je ona pomalo šaljivo, a više cinično i ironično.

Podsećanja radi, Aleksandri­na majka Slovenka je u razgovoru za Alo! nedavno ispričala da zamera ćerki vezu s Filipom Carem, te što je izdala Dejana Dragojević­a. Rekla je da Aleksandru više ne prepoznaje i da će joj očitati bukvicu čim je bude videla, a takođe rekla nam je i da je sama potpisala ugovor s produkcijo­m.

- Uskoro ulazim u Zadrugu, čekam samo neku garderobu da mi stigne iz Nemačke. Videćete kako ću se ponašati i šta ću sve raditi. Leteće perje, a Caru neće biti dobro - zapretila je ona tada.

 ?? FOTOGRAFIJ­E: ATA IMAGES ?? Leteće perje kada ja budem ušla u Zadrugu
SLOVENKA
Slovenki je samo bitno da donesem pare kući pošto je izdržavam
ALEKS
FOTOGRAFIJ­E: ATA IMAGES Leteće perje kada ja budem ušla u Zadrugu SLOVENKA Slovenki je samo bitno da donesem pare kući pošto je izdržavam ALEKS
 ?? ?? Koristolju­biva: Slovenka Lunis
Koristolju­biva: Slovenka Lunis
 ?? ?? Filip Car
Filip Car

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia