Alo!

POKOSIO DEČAKA (13) KOJI JE GURAO BICIKL!

Andrej G. (22) iz Bezdana uhapšen zbog sumnje da je u Somboru kolima usmrtio Davida M. i pobegao sa lica mesta. Uprkos naporima lekara mališan sat vremena kasnije podlegao povredama

- PIŠE: EKIPA ALO!

Policija je uhapsila 22-godišnjeg vozača Andreja G. koji je u nedelju na izlazu iz Sombora prema Bezdanu usmrtio 13-godišnjeg dečaka David M., a potom pobegao sa mesta nesreće!

Nesreća se dogodila oko 17 časova. Dečak je gurao bicikl pored puta kada je na njega u Ulici Bezdanski put naleteo automobil „fijat panda“. Vozač se nije zaustavio, a mališan je odmah prebačen u somborsku bolnicu gde su se lekari borili pokušavaju­ći da ga održe u životu. Nažalost, oko 18 časova on je preminuo od zadobijeni­h teških telesnih povreda.

- Slučajni prolaznik naišao je na dečaka koji je ležao pored puta i pokušao da mu ukaže prvu pomoć. Nakon toga je pozvao Hitnu pomoć koja ga je prevezla u bolnicu u Sombor. Ubrzo po prijemu nesrećni tinejdžer je podlegao povredama - rekao je izvor blizak istrazi.

Jedna meštanka ispričala je da su lekari iz Hitne pomoći pokušali da ga reanimiraj­u na licu mesta.

- Bilo je jezivo, brzo su ga smestili na nosila i odvezli u bolnicu. Dečak je poginuo ispred svoje kuće - rekla je za medije prijatelji­ca dečakove porodice.

Policija je odmah krenula u potragu za vozačem. Najpre su pokušali da pronađu vozilo koje je učestvoval­o u nesreći. Međutim, u večernjim satima, pet sati nakon nesreće, vozač se, navodno, sam predao policiji.

Nakon hapšenja saobraćajn­a policija je alkotestir­ala osumnjičen­og vozača, a aparat je pokazao 0,97 promila alkohola u krvi.

- Pretpostav­lja se da je u trenutku nesreće bio i pijaniji, ali je u međuvremen­u određena količina alkohola isparila iz njega

David je bio veselo i drago dete. Vraćao se od druga kada je nastradao

MAJKA SILVIJA

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia