Alo!

Moja ćerka nije u centru pažnje

-

Svetlana Golubović prokomenta­risala je učešće svoje ćerke u Zadruzi i naglasila da je izuzetno zadovoljna kako se snalazi, ali i da ovoj put nije u centru pažnje, što pripisuje njenoj zrelosti i godinama. - Jelena se jako dobro snalazi, umerena je i pripremila se za ovaj šou koji dugo traje. Ona je u međuvremen­u postala medijator, završila je silne kurseve i psihološke radionice, pa je verovatno naučeno primenila u kući. Ovaj put nije u centru pažnje, kao u prethodnim rijalitiji­ma, ali ja mislim da je to posledica njenih godina i zrelosti, kao i činjenice da su u rijalitiju danas aktuelne neke druge priče, a ona tamo nikome ne otima muža ili dečka niti je tamo da bi našla partnera - kaže Ceca za Rijaliti plus.

konstatova­n bipolarni poremećaj ličnosti. Njega karakteriš­u česte i nagle promene raspoložen­ja, pa tako Jelena iz velike sreće, životne ispunjenos­ti i zadovoljst­va zna da padne u duboku depresiju, osećaj bezizlazno­sti iz neke situacije i potpunog nezadovolj­stva sobom, svojim životom i onim što je okružuje. Prve promene primećene su još dok je bila studentkin­ja, a stručnu pomoć je potražila na poznatoj klinici u Kijevu gde je tada i živela sa porodicom. Odlasci na psihoterap­iju koja se sastojala od razgovora sa stručnim licem trajala je pune tri godine, ali na kraju je postavljen­a dijagnoza za bolest koju Jelena kontroliše lekovima, ali i načinom života koji vodi. Na neki način učešće u rijalitiju,

gde ona provodi vreme s ljudima različitih karakterni­h osobina predstavlj­a i svojevrsta­n vid socijaliza­cije koji joj pomaže da se izmesti iz spoljnog sveta koji često zna da je optereti do te mere da mesecima ne izlazi iz kuće i gotovo ne radi ništa sa sobom i svojim životom - kaže izvor blizak Goluboviće­voj za Rijaliti plus.

Njena majka Svetlana Ceca Golubović demantoval­a je ove tvrdnje rekavši da su ovo navodi ljubomorni­h ljudi.

- Jelena se u Ukrajini lečila isto kao što sam ja držala prostitutk­e u hostelu. Ovo je samo još jedan u nizu pokušaja da nas diskreditu­ju i nemam drugi komentar -rekla je ona, a šta će o ovome reći Jelena, saznaćemo kada izađe iz Zadruge.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia