Alo!

STIGAO JE JOŠ JEDAN KURONJA!

Beba je na porođaju dobila ocenu deset, a Bojana se odlično oseća i jedva čekam da izađu iz porodilišt­a, kaže srećni otac drugog dečaka

- PIŠE: EKIPA ALO!

Bojana Šijan, supruga Mirka Šijana, sina Goce Božinovske, porodila se po drugi put i na svet je donela živog i zdravog dečaka. Ponosni roditelji su odlučili da drugom nasledniku daju staro srpsko ime Vukan.

Lepe vesti prva je s javnošću podelila rođena Mirkova sestra Zorana koja je na Instagramu objavila Bojaninu fotografij­u i napisala:

„Bravo, snajka. Rodio se Vukan.“

Mirko Šijan oglasio se za Alo! i nije krio sreću zbog dolaska drugog sina na svet.

- Presrećan sam. Bojana me je učinila najsrećnij­im čovekom na svetu. Stigao je još jedan dečak - kao iz topa je rekao Mirko i otkrio detalje porođaja:

- Beba je na porođaju dobila ocenu deset, a Bojana se odlično oseća i jedva čekam da izađu iz porodilišt­a.

Ništa manje euforična i srećna nije bila ni baka Goca Božinovska, koja je s nestrpljen­jem čekala rođenje drugog unuka, pa je otkrila od koga je prvo čula srećnu vest.

- Mirko je odvezao Bojanu u pola pet ujutru u bolnicu i od tada smo bili u pripravnos­ti svi u kući. Presrećna sam i naravno da sam spremna i za drugo unuče. Lepe vesti mi je prvi javio moj sin Mirko. Slavimo, ali ne znamo gde ćemo i šta ćemo pre - rekla je uzbuđena dupla baka za Alo!.

Podsećanja radi, Mirko i Bojana već imaju sina koji nosi ime Zoran, po pokojnom Mirkovom ocu. Zoran je rođen u avgustu 2021. godine kada je par bio u vanbračnoj zajednici. Veliko svadbeno veselje, građansko i crkveno venčanje Mirko i Bojana su organizova­li u septembru 2022. godine. Bojana je tada bila u drugom stanju, ali to je nije sprečilo da blista tokom najvažnije­g dana u svom životu.

 ?? ??
 ?? ?? Dečak je dobio ime Vukan: Bojana Šijan
Dečak je dobio ime Vukan: Bojana Šijan
 ?? ?? Spremna sam za drugo unuče
GOCA
Spremna sam za drugo unuče GOCA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia