Alo!

LIKVIDIRAN POSLE PLJAČKE JER JE HTEO DA PUCA NA POLICIJU!

Miroslav M. (64) iz Feketića uz pretnju pištoljem iz benzinske pumpe ukrao 5.000 dinara, a potom pobegao. Službenici bili prinuđeni da ga ubiju jer je odbio da baci oružje i uperio ga u njih

- PIŠE: EKIPA ALO!

Miroslav M. (64) iz Feketi- ća u ponedeljak uve- če upao je na ben- zinsku pumpu na Mirijevsko­m bulevaru u Be- ogradu i ukrao oko 5.000 dinara. On je potom pobegao, ali su ga policajci sustigli na Karaburmi, nakon čega su bili prinuđeni da ga ubiju jer je uperio pištolj u njih!

Kako saznajemo, pljačka pumpe dogodila se u 21.35 časova, kada je osumnjičen­i ušao s hirurškom maskom na licu i pištoljem M70.

- On je od radnika zahtevao da mu preda novac, što je on, uplašen za svoj život, i učinio. Kada je uzeo plen, pobegao je - navodi izvor iz istrage. Radnik je odmah obavestio policiju, koja je započela poteru za osumnjičen­im. Sustigla ga je u Ulici Salvadora Aljendea na Karaburmi.

- Osumnjičen­i je navodno policajcim­a rekao: „Šta ćemo sad“, nakon čega su ga oni upozorili da baci oružje. Doslovno su ga molili da baci pištolj. Međutim, on nije pristao na to, zbog čega su bili prinuđeni da pucaju u njega. Ispalili su tri hica

- dodaje naš sagovornik. Miroslav M. na mestu je ostao mrtav. Njegovo telo prevezeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Uviđaj su obavili dežurni zamenik višeg javnog tužioca u Beogradu i policijski službenici Uprave kriminalis­tičke policije Policijske uprave za grad Beograd.

Dalji rad na ovom slučaju se nastavlja radi utvrđivanj­a svih okolnosti.

Kako saznajemo, kod ubijenog razbojnika je pronađena lična karta i pištolj sa šest metaka sa izbrušenim serijskim brojem. - Osoba iz lične karte koja je pronađena kod ubijenog razbojnika u kriminalno­m dosijeu ima ubistvo, razbojništ­vo, nelegalno oružje - kaže sagovornik.

Kada su policajci opkolili osumnjičen­og, on im je rekao: Šta ćemo sad?

 ?? ??
 ?? ?? Mesto na kojem je osumnjičen­i ubijen
Mesto na kojem je osumnjičen­i ubijen
 ?? ?? Miroslav M. u prostorije benzinske pumpe upao s kapom na glavi i hirurškom maskom na licu
Miroslav M. u prostorije benzinske pumpe upao s kapom na glavi i hirurškom maskom na licu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia