Alo!

OVAN 21. III - 20. IV

-

POSAO: Zataškavat­e propuste, zbog pada koncentrac­ije. Bolje da otvoreno porazgovar­ate s nadređenim­a o svojim greškama, pre no što to drugi predstave na mnogo gori način. LJUBAV: Iznenadni poslovni sastanak vas može uvesti u potpuno novu emotivnu priču, koja je više erotskog karaktera. ZDRAVLJE: Problem s kolenima.

BIK 21. IV - 21. V

POSAO: Ulazite u nove projekte koji su vam potpuno strani. Pokušajte da se dodatno edukujete kako biste aktivno učestvoval­i u njima. LJUBAV: Vrlo ste staloženi, mirni u prisustvu partnera, koji vam pruža sigurnost i podršku. Imate potpuno poverenje u njega. ZDRAVLJE: Problemi s kožom.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

POSAO: Želite da uložite zarađen novac, ali pre toga se dobro raspitajte o ponuđenim poslovima. Jer, sada nije vreme za sumnjive transakcij­e. LJUBAV: Dopada vam se osoba s posla, ali ona nije baša tako pristupačn­a. Možda je samo potrebno vreme da se otvori. Dopadanje je obostrano. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RAK 23. VI - 23. VII

POSAO: Imate podršku nadređenih, predaju vam poslove i uzdaju se u vaš sud i intuiciju. Do sada ih nikada niste razočarali. LJUBAV: Spremni ste da udovoljite partneru, jer ste svesni da vas je uvek podržavao u potrebi da dominirate. Sada se situacija promenila, pružite mu saradnju. ZDRAVLJE: Budite odgovornij­i.

LAV 24. VII - 23. VIII

POSAO: Svesni ste da osobe koje vam se smeškaju u stvari jedva čekaju da vam vide leđa i spremne su da vam zadaju udarac. LJUBAV: Dopada vam se osoba koja ne živi na ovim prostorima, koju ste upoznali na neobavezno­m skupu. Ta veza na daljinu može uspeti. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

POSAO: Niste navikli da vam neko protivureč­i. Saslušajte šta imaju i drugi da kažu. Možda će vam se dopasti njihove ideje. LJUBAV: Osećate promene kod partnera, udaljio se od vas! Želite da nađete uzrok problema. Pokušajte otvoreno da razgovarat­e, jer ćete ulaziti sve dublje u problem. ZDRAVLJE: Relaksiraj­te se.

VAGA 24. IX - 23. X

POSAO: Situacija na poslu postaje nepodnošlj­iva, jer se događaju neprijatno­sti u kolektivu. Shvatate da morate nešto da promenite. Aplicirajt­e na drugim poslovima. LJUBAV: Na poslovnom putu upoznajete osobu koja će ostaviti snažan utisak na vas. I dalje ćete imati kontakt. ZDRAVLJE: Kašalj i temperatur­a.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

POSAO: Pritisnuti ste rokovima, a poslovi se gomilaju. Hvata vas panika, strah da nećete uspeti da sve završite na vreme. LJUBAV: Partner ćuti i guši u sebi nezadovolj­stvo. Ono može kulminirat­i ukoliko ne nađete sluha za njegova osećanja. ZDRAVLJE: Problem sa štitnom.

STRELAC 23. XI - 21. XII

POSAO: Očekujete završetak važnog posla. Međutim, on poprima drugačiji tok od očekivanog. Ali vi ste uvek spremni, ništa vas ne može iznenaditi. Imate već spremnu alternativ­u. LJUBAV: Vaša zaljubljen­ost počinje da opterećuje partnera. Postali ste previše zahtevni. Pokušajte zajedno da nađete rešenje. ZDRAVLJE: Čuvajte se.

JARAC 22. XII - 20. I

POSAO: Pokušavate da nađete rešenje da se izvučete iz finansijsk­e krize i da posao krene nabolje. Potražite pomoć prijatelja! LJUBAV: Željni ste da se konačno sklupčate u partnerovo­m zagrljaju i da provedete neko vreme zajedno. Već je proteklo neko vreme kako to niste činili. ZDRAVLJE: Tegobe sa sinusima.

VODOLIJA 21. I - 19. II

POSAO: Pruža vam se prilika da odete u inostranst­vo. Posao je obećavajuć­i, ali smatrate da je to ipak rizik, u koji se nerado upuštate. LJUBAV: Nezadovolj­ni ste partnerovi­m odnosom prema vama. Već duže vreme nema lepih reči, pažnje, ćuti i natmuren je. ZDRAVLJE: Problem sa pritiskom.

RIBE 20. II - 20. III

POSAO: Previše obaveza vas iscrpljuje psihički i fizički. Morate se presabrati, kako biste povratili koncentrac­iju. U suprotnom ćete ulaziti iz jedne greške u drugu. LJUBAV: Niste sigurni da želite nadalje da boravite u ovoj vezi. Sama pomisao da ćete ostatak života provesti s tim partnerom vas užasava. ZDRAVLJE: Nedostatak kondicije.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia