Alo!

OVAN 21. III - 20. IV

-

POSAO: Poslovni saradnici vas teško prate. Imajte strpljenja, uvažite njihovo mišljenje. Pokušajte da im pružite šansu, možda ćete čuti dobre ideje.

LJUBAV: Tražite spas, izlaz iz veze koja počinje da vas guši. Partner to oseća, pa još više pokušava da vas kontroliše. Vreme je da izađete iz takvog odnosa.

ZDRAVLJE: Ne prija vam hladnoća.

BIK 21. IV - 21. V

POSAO: Umete da iznesete sve ono što od vas poslodavac traži. Ne ustežite se da se prihvatite posla, ako mislite da je pravi, da će doneti određeni profit.

LJUBAV: Upoznajete osobu koja će vas privući, ali sa njom možete da ostvarite samo vezu tajnog karaktera. Da li je to ono što zaista želite.

ZDRAVLJE: Poteškoće sa disanjem.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

POSAO: Mešanje drugih iz vaše neposredne okoline vas ljuti. Svesni ste da su to zlonamerni pokušaji da vas osujete u nastojanji­ma da realizujet­e svoje zamisli.

LJUBAV: Upoznajete zanimljivu osobu, koja se potpuno razlikuje od drugih. Upravo će vas to i privući. ZDRAVLJE: Variranje pritiska.

RAK 23. VI - 23. VII

POSAO: Poslovi su vam kao i uvek prioritet. Ipak, nemojte preuzimati na sebe previše odgovornos­ti, jer ćete doći u nemilu situaciju da ne možete sve da postignete.

LJUBAV: Planirate odlazak na zimovanje sa partnerom, gde biste se u potpunosti posvetili jedno drugom. Želite da se izdvojite od poznatih.

ZDRAVLJE: Povećan holesterol.

LAV 24. VII - 23. VIII

POSAO: Poslodavac pokušava da vam nametne svoje viđenje stvari. Prihvatite ih bez pogovora, jer sada nije vreme da se protivite. Ne brinite, brzo ćete uspeti da nametnete svoj stav.

LJUBAV: Partner pokušava na što lakši način da vam saopšti da ga za vas ne vezuju više nikakva osećanja.

ZDRAVLJE: Psihosomat­ske smetnje.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

POSAO: Poslovi se moraju završiti na vreme, a to vas prilično zamara. Razgovaraj­te o tome sa poverljivi­m saradnicim­a, podelite zaduženja i olakšajte sebi.

LJUBAV: Sumnjičavi ste, partner se povukao u sebe i ne želi svoje misli da deli sa vama. Budite strpljivi, uskoro će biti spreman da vam ih saopšti.

ZDRAVLJE: Bolovi u kukovima.

VAGA 24. IX - 23. X

POSAO: Očekuju vas sastanci sa stranim saradnicim­a. Od vas zavisi da li će posao biti zaključen. Naravno, spremni ste na iznenađenj­a.

LJUBAV: Potpuno ste slobodni i želite da neko vreme tako i ostane. Želite da se odmorite od prethodne veze koja vas je razočarala. Nije vam potrebno još jedno razočaranj­e.

ZDRAVLJE: Pijte više tečnosti.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

POSAO: Ukoliko jedan vaš predlog ne prođe, spremni ste na kompromis. Svesni ste da ne možete uvek da dobijete u potpunosti ono što želite.

LJUBAV: Nepoverlji­vi ste prema novom partneru. Ne želite odmah da se otvorite, jer ste imali negativno iskustvo. Samo ste oprezni.

ZDRAVLJE: Hranite se zdravije.

STRELAC 23. XI - 21. XII

POSAO: Razmišljat­e da se na duže udaljite i odete na neku daleku destinacij­u, kako biste tamo okušali sreću. Imate sjajne ideje. Pokušajte da ih realizujet­e.

LJUBAV: Partner vas prati na svakom koraku. To vas nervira, želite malo slobode i privatnost­i. Razmislite da li je ova osoba prava za vas!

ZDRAVLJE: Ne preterujte sa slatkišima.

JARAC 22. XII - 20. I

POSAO: Svi znaju da ćete posao kojeg se prihvatite dovesti do kraja. Za vas ne postoje prepreke koje ne možete savladati. Uporni ste i ne odustajete.

LJUBAV: Partneru ponekad delujete vrlo hladno i nezaintere­sovano. Zbog toga prilično pati, a plaši se da vam to saopšti, a da ga ne shvatite pogrešno. ZDRAVLJE: Smanjite cigarete!

VODOLIJA 21. I - 19. II

POSAO: Nezadovolj­ni ste postojećim poslom. Vaše ambicije su daleko veće. Već ste poslali svoj CV na mesta koja su vas zaintereso­vala.

LJUBAV: Želite promene u emotivnom odnosu. Upali ste u rutinu. Partner se nekako ne uklapa u vaše zamisli i to vas uznemirava.

ZDRAVLJE: Posetite stomatolog­a.

RIBE 20. II - 20. III

POSAO: Dobili ste ponudu koja se ne odbija i pruža jednom u životu. To je odlazak na udaljenu destinacij­u. Želite da je prihvatite, ali se plašite rizika.

LJUBAV: Partner je zatečen vašim predlogom da odnos ozvaničite. Niste više spremni na odlaganje. Smatrate da ste se dovoljno upoznali da biste i dalje bili u nezvanično­m odnosu.

ZDRAVLJE: Problem sa želucem.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia