Alo!

KINTERA PARALISALE SANDRINE SI*E

››› VRELINA

- KOŠARKA E. A.

- Valensija dočekuje crno-bele (20.45) koju su u 20. kolu Evrolige željni revanša za beogradski poraz.

Aleksa Avramović zbog povrede nije igrao u prvom duelu sa Valensijom.

- U ritmu smo, odigrali smo dobro dve prethodne utakmice i želimo da pokažemo da na gostujućem terenu možemo da odigramo vrhunski kao kod kuće. Valensija nam je ostala dužna jer smo izgubili posle produžetka u Beogradu, a imali smo sve konce u svojim rukama. Znamo šta su im vrline i mane, dobro trče i oslanjaju se na igru u tranziciji. Idemo da pobedimo istakao je Avramović.

- Vraćaju im se igrači posle povreda, kompletira­ju roster.

Protiv Asvela su igrali prvi put neke odbrane koje do sada nisu pokazivali u Evroligi. Sigurno teška utakmica, sećamo se kako je to izgledalo u Beogradu

- rekao je trener Partizana Željko

Obradović.

EVROLIGA ČETVRTAK

PETAK

Promocija poznatog kolumbijsk­og fudbalera Huana Kintera (29) izazvala je veliku pažnju u svetu zbog njegove reakcije kada je video grudi novinarke Sandre Eskudero (35) koja je vodila program.

Pomutila mu je um i jednostavn­o nije mogao da odvoji pogled od grudi. Za tili čas promocija je pala u drugi plan. Mada, mnogi su primetili još nešto, Sandrino zategnuto telo i obline koje su pucale u crvenoj haljini.

Kintero je potpisao za Atletiko Junior, a promociju u Barankilji je pratilo 40.000 navijača, a sreća po njega da nije bila prisutna supruga Johanoa Osorio sa kojom je šest godina u braku.

Sandra se novinarski­m poslom bavi 20 godina i nažalost po mnoge, pa i po Huana, srećno je udata i ima dvoje dece. Tvrdi da je izuzetno pobožna žena. Moral joj je ispred svega i na taj način je jasno poručila da niko ništa ne pokušava.

Kolumbijsk­i reprezenta­tivac nekada je važio za najveću fudbalsku nadu u toj zemlji i imao je neke veoma zanimljive transfere u proteklih godina. Karijeru je počeo u Envigadu, igrao je za Atletiko Nacional, Peskaru, Porto, Ren, Independij­ente Medeljin, River Platu i kineski Šenžen.

 ?? ??
 ?? ?? Željni revanša: Avramović i Obradović
Željni revanša: Avramović i Obradović
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia