Alo!

VUK SE HVALI: ISKORISTIO SAM ĐILASA

Jeremićev funkcioner Vladimir Gajić izjavio da je Narodna stranka „ostala na Đilasovoj listi da ne bi završila ispod cenzusa i u medijskom mraku kao neke druge stranke“

- D. R. PIŠE: A. ILIĆ

Edin Đerlek, ministar bez portfelja zadužen za ravnomerni regionalni razvoj, od samog ulaska u Vladu Srbije privukao je pažnju pripadnica lepšeg pola. Iako je Đerlek svoj emotivni život pokušao da sakrije od javnosti, mediji su ovih dana otkrili ko je izabranica njegovog srca.

Naime, ministar je dve i po godine u ljubavi sa sugrađanko­m iz Novog Pazara Esmeraldom Fetahović. Lepa Esmeralda na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram često objavljuje njihove zajedničke fotografij­e, a Đerlek ispod njenih slika ostavlja komentare poput „lepo moje“, „lepoto moja plemenita“, „osmehu moj“... Doduše, i lepa Esmeralda veoma često ispod njegovih objava piše komentare ili postavlja emotikone srca.

Alo! je pisao da su mladog političara iz Novog Pazara dame na društvenim mrežama prozvale sandžačkim draguljem. Đerlek je nakon toga u razgovoru za naš list istakao da ga popularnos­t na društvenim mrežama ne zanima.

Da se opoziciona­ri u Srbiji slažu kao rogovi u vreći, nije ništa novo, ni nepoznato, ali ono što jeste novo je činjenica koliko su spremni da iskoriste jedni druge samo da bi ostvarili svoje sitne ciljeve.

Tako je Narodna stranka, na čijem je čelu Vuk Jeremić, sarađivala sa Draganom Đilasom, liderom SSP-A, samo da bi uspela da pređe umanjeni cenzus od tri odsto i dokopa se Skupštine Srbije. Da ironija bude još veća, jeremićevc­i, iako svesni da nisu mogli da preskoče cenzus, sada sebe predstavlj­aju kao najveću opozicionu stranku.

No, da krenemo iz početka. Marina Komad, savetnica za medije i jedna od najbližih saradnica Borisa Tadića, lidera SDS-A, na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter prenela je da je potpredsed­nik Narodne stranke Vladimir Gajić gostujući na „spejsu“izjavio da je Narodna stranka „ostala na Đilasovoj listi da ne bi završila ispod cenzusa i u medijskom mraku kao neke druge stranke“.

Ona se zapitala i „je l’ to

 ?? ?? Otkrio istinu: Vladimir Gajić
Otkrio istinu: Vladimir Gajić
 ?? FOTO: PRIVATNA ARHIVA ?? Edin Đerlek sa devojkom
FOTO: PRIVATNA ARHIVA Edin Đerlek sa devojkom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia