Alo!

SESTRE PRONAĐENE MRTVE U STANU!

Beživotna tela Jelisavete (76) i Gordane Đ. (78) otkrila policija na poziv komšinice. Jedna od njih je imala jastuk preko lica, druga je bila krvava

- PIŠE: EKIPA ALO! Policija ispred zgrade u kojoj su živele sestre

Strava i užas! Rođene sestre Jelisaveta (76) i Gordana Đ. (78) pronađene su mrtve u njihovom stanu u na Bežanijsko­j kosi u Beogradu! Jedna od njih je preko lica imala jastuk, dok je druga bila krvava, a način na koji su preminule još se utvrđuje!

Zastrašuju­ći prizor zatečen je juče u ranim jutarnjim satima u stambenoj zgradi u Ulici Marka Pola. Prema prvim informacij­ama, u pitanju je ubistvo i samoubistv­o, ali nije isključena ni mogućnost da se radi o dvostrukom zločinu.

- Najpre se sumnjalo da je jedna sestra ubila drugu, pa sebe. Međutim, neki detalji su izazvali veliku sumnju. Jedna od njih je imala jastuk preko glave, a na licu mesta su pronađeni i tragovi krvi. Tela su poslata na Institut sudske medicine zbog obdukcije kako bi se utvrdilo kako su preminule Jelisaveta i Gordana - navodi izvor blizak istrazi.

Na licu mesta novinarske ekipe zatekle su veliki broj policajaca i inspektora, kao i komšije koje je tragična vest šokirala.

- Osećao se neko vreme neprijatan miris! Najpre smo sumnjali da je u zgradu možda ušla neka životinjic­a i uginula. Međutim, poslednjih dana je postalo nesnosno. Jelisaveti­na prijatelji­ca živi u stanu pored i primetila je da je već deset dana nema. Zvala ju je na telefon, ali nije bila dostupna. Delovalo je kao da je telefon isključen. Zabrinula se i pozvala je svog rođaka koji je obio stan i zatekao dva leša navodi jedan od komšija.

On dodaje da su odmah istrčali iz stana i o svemu obavestili policiju i Hitnu pomoć.

- Po komšiluku pričaju da su bile bolesne ili depresivne i da su se možda čak i dogovorile da „prekrate muke“. Međutim, jastuk i krv koja je bila na sve strane mnoge je uznemirila. Plašimo se da je neko uleteo u stan i pobio ih - kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo na licu mesta, tela su pronađena u stanu na poslednjem spratu koji se vodi na preminulu Jelisavetu Đ. Ona je u tom stanu

POLICIJA JE PREUZELA SNIMKE SA KAMERA ZA VIDEO-NADZOR KAKO BI SE USTANOVILO DA LI JE NEKO I KAD DOLAZIO KOD SESTARA

IZVOR

živela više od 30 godina, a sestra se kod nje uselila pre pet godina. Jelisaveti­n suprug je preminuo pre nekoliko godina.

Policija je u sklopu istrage preuzela i snimke sa kamera za video-nadzor kako bi se ustanovilo da li je neko i kad kod njih dolazio.

 ?? ?? Zločin otkriven juče ujutru u Ulici Marka Pola
Zločin otkriven juče ujutru u Ulici Marka Pola
 ?? ?? Da li je u pitanju ubistvo i samoubistv­o ili dvostruki zločin, pokazaće istraga
Da li je u pitanju ubistvo i samoubistv­o ili dvostruki zločin, pokazaće istraga

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia