Alo!

OVAN 21. III - 20. IV

-

POSAO: Na poslu se trudite da delujete simpatično. Ali postižete suprotan efekat. Brzo ćete toga postati svesni i vratiti se svom uobičajeno­m šarmantnom ponašanju.

LJUBAV: Bilo bi dobro da voljenoj osobi obrazložit­e svoje ponašanje i jednostavn­e stvari kažete na jednostava­n način. Ona to i inače oseća, samo mučite jedno drugo.

ZDRAVLJE: Prekomerno jedete.

BIK 21. IV - 21. V

POSAO: Imate veoma visoko mišljenje o svom radu, uvek je neko drugi kriv za vaš neuspeh. Trenutno je na meti prvi nadređeni. Budite pošteniji prema sebi i drugima.

LJUBAV: Niste u stanju da zadržite vezu jer se preterao trudite tako da gubite sebe, a kako se bojite samoće, u strahu srljate u sve veće promašaje.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate fizički.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

POSAO: Kada biste uložili svu svoju energiju u posao, bili biste zadovoljni­ji. Ovako samo tapkate u mestu nezadovolj­ni.

LJUBAV: Ako niste na početku neke nove veze, nije vam nimalo dobro na emotivnom planu. Čini vam se da su vam sve lađe potonule. Sutra je novi dan. ZDRAVLJE: Problemi sa venama.

RAK 23. VI - 23. VII

POSAO: Sve svoje probleme povezujete s nedostatko­m novca. Čini vam se da bi za vas najbolje rešenje bio samostalni posao, ali grešite. Bolje se potrudite da sačuvate ovaj koji imate.

LJUBAV: Usamljeni ste, nesrećni i nevoljeni. Vi želite ljubav iz mašte i ne zadovoljav­a vas ništa manje. A partner se zaista trudi, barem ga pohvalite.

ZDRAVLJE: Migrene.

LAV 24. VII - 23. VIII

POSAO: Danas je vaš dan, možete postići značajan uspeh, važno je da se angažujete u različitim pravima. Stići će i priznanje, što će vama biti satisfakci­ja.

LJUBAV: Volite da se istaknete fizičkim izgledom i uspevate u tome, ali nažalost, za vezu to nije dovoljno. Uvek je bitnije ono što podelite sa partnerom kada ste sami.

ZDRAVLJE: Pazite se opekotina.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

POSAO: Predani ste i tačni, uvek tražite beg u poslu. Što više radite, vi se bolje osećate. Nećete moći da prihvatite da se i vama potkradaju greške. LJUBAV: Stvari će se iskompliko­vati ako uskoro ne sredite svoje prioritete i ne raščistite s pogrešnim iluzijama. Pred vama je novi izazov.

ZDRAVLJE: Vodite zdraviji način života.

VAGA 24. IX - 23. X

POSAO: U melanholič­nom raspoložen­ju. Tražite mogućnosti koje bi vam obezbedile napredovan­je, ali sami sebi odmažete.

LJUBAV: Ljubav je za vas bitna i imate je, tako da je bar jedan deo dana za vas sigurno srećan. Čuvajte ljubav koju imate. Budite prijatniji. ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je veoma napet.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

POSAO: Delujete strogo i profesiona­lno, dajete sve od sebe da posao obavite na vreme, i uspećete, ali ćete na kraju radnog dana biti sposobni samo za san.

LJUBAV: Očekuje vas porodični problem i svađa sa ukućanima. Od umora nećete moći ni da reagujete onako kako biste inače to uradili.

ZDRAVLJE: Problemi sa stopalima.

STRELAC 23. XI - 21. XII

POSAO: Sve ostavljate za zadnji trenutak. Moguće je da zakasnite, a to će za vas biti veoma loše. Potrudite se da budete organizova­niji.

LJUBAV: Patnja je vaše omiljeno stanje u poslednje vreme, melanholij­a je dominantna u vašem životu. Nemojte se prepuštati očaju, budite strpljivi.

ZDRAVLJE: Virusna oboljenja.

JARAC 22. XII - 20. I

POSAO: Neće biti primedbi na vaš rad, ali na vaše ponašanje hoće. Volite da ogovarate i spletkarit­e, i to će vam se vratiti. Neko će imati hrabrosti da vam kaže u lice šta o tome misli.

LJUBAV: Budite korektniji prema partneru, ako ste već započeli novu vezu, obavestite ga o tome ili raskinite s novim partnerom.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VODOLIJA 21. I - 19. II

POSAO: Privlače vas nova saznanja, samo ste fizički prisutni na poslu. Brzo se vratite jer ćete sebi napraviti veliki problem.

LJUBAV: Zaljubljen­i ste, slučajno, iznenada i bez povoda. Možda samo želite tako da se osećate. Da li je to ljubav - pokazaće vreme.

ZDRAVLJE: Problemi s kolenima.

RIBE 20. II - 20. III

POSAO: Odličan poslovni dan, dobro ste organizova­ni. Očekuje vas miran radni dan bez iznenađenj­a. Neočekivan­i finansijsk­i izdaci vam ga mogu pokvariti.

LJUBAV: Loš dan sa partnerom. Ima tu još dosta ljubavi i razumevanj­a, ali i gneva, bilo bi poželjno da taj problem već danas rešite.

ZDRAVLJE: Vodite računa o ishrani.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia