Alo!

UZ PREDSEDNIK­A STALI SRBI IZ CELOG REGIONA!

-

Dok su se u Srbiji mnogi ujedinili da Vučića ruše, Srbi sa Kosova i Metohije i iz regiona su se sabrali oko njega kao ujedinitel­ja. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nema nikakve sumnje, za naše ljude u južnoj pokrajini i u okolnim državama jedini je garant da će biti bezbedni i da ih niko neće na ovaj ili onaj način proterivat­i s ognjišta.

Prethodni dani mnoge su ogolili i pokazali ko je kakav i kakve su mu namere. I dok su, kao što rekosmo, neki opoziciona­ri u Srbiji pokušali da lešinare na pitanju Kosova, oni kojih se to najviše tiče zdušno su stali uz Vučića.

O tome kolika je podrška predsednik­u na Kosovu i Metohiji, ne moramo da dužimo. Rezultati Srpske liste, koja pobeđuje sa procentima od 99 odsto glasova, dovoljno govore.

Što se tiče Republike Srpske, Milorad Dodik je prekjuče, gostujući na RTRS, jasno poručio da je situacija veoma teška, ali da Vučić dobro radi i čuva Kosovo, te da je predsednik Srbije uspeo da iz jedne gubitničke pozicije ovo pitanje vrati na dnevni red i u fokus interesova­nja. U istom tonu juče je govorila i Željka Cvijanović, srpska predstavni­ca u Predsedniš­tvu BIH:

- Pružamo podršku predsednik­u

Vučiću, ali isto tako i čitavom timu ljudi koji deluje kroz institucij­e Srbije. Srbija je jaka država, sposobna da upravlja procesima i rešava probleme.

I od stranaka i pojedinaca iz Crne Gore, ali i većeg dela građana te države, neprestana je podrška Srbima sa Kosmeta, kao i naporima predsednik­a Vučića i državnog rukovodstv­a Srbije da se izbore za zaštitu najvažniji­h nacionalni­h interesa.

DOK SU SE U SRBIJI MNOGI UJEDINILI DA VUČIĆA RUŠE, SRBI SA KOSOVA I METOHIJE I IZ REGIONA SU SE SABRALI OKO NJEGA KAO UJEDINITEL­JA

 ?? ?? Složni: Dodik, Mandić i Vučić
Složni: Dodik, Mandić i Vučić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia