Alo!

EDITA NOKAUTIRAL­A INDI

Na uznemiruju­ćem snimku vidi se kako se pevačice valjaju po pločniku dok nepoznati momak i njihova majka Florija bezuspešno pokušavaju da ih razdvoje

- PIŠE: EKIPA ALO!

Da ne postoji ništa jače od sestrinske ljubavi, jasno je svima osim pevačicama Indiri i Editi Aradinović, koje svako malo javnost iznenade svojim ponašanjem!

Snimak koji je šokirao javnost, a na kojem se vidi kako se sestre Aradinović valjaju po ulici, čupaju i šutiraju dok nepoznati momak bezuspešno pokušava da ih razdvoji, preplavio je društvene mreže.

Brutalno čupanje za kosu i šutiranje nastavilo se i nakon što je muškarac uspeo da ih razdvoji i podigne sa betona, ali je Edita ponovo nasrnula na svoju sestru koja je od jačine udarca završila na asfaltu.

Kako se čuje na snimku, problem je nastao zbog Indirinog telefona koji je Edita otimala i bacala na razdaljinu od nekoliko metara svaki put kada bi ga uzela u ruke. - Vrati mi moj telefon - urlala je Indira, ali bi mlađa sestra iznova uspevala da joj ga otme i ponovo baci što dalje od nje.

Samo koji minut kasnije, tuču je primetila njihova majka

Florija, koja se sjurila u dvorište zgrade u kojoj živi, pa vidno zatečena prizorom krenula da urla na pevačice i svom snagom ih razdvaja. Uz mukotrpne scene uspela je da odvuče mlađu ćerku u ulaz stambenog objekta, ali Indira nije želela da odustane od tuče dok joj sestra ne vrati telefon.

Epilog stravičnog nasilja završio se nakon što je Indirin telefon poleteo u vazduh, a ona ga pokupila sa betona i odvezla se u nepoznatom pravcu.

Kako bismo saznali razlog zbog kog su sestre krvnički udarile jedna na drugu, pokušali smo da stupimo u kontakt sa njima, ali one do zaključenj­a broja nisu odgovarale na naše poruke i pozive. I dok je Edita ostala nema na snimak koji je uznemirio javnost, Indi se oglasila putem društvenih mreža i kratko poručila da nema komentar i da je sa sestrom u odličnim odnosima.

Inače, godinama se spekulisal­o o turbulentn­om odnosu sestara i pevačica Indi i Edite Aradinović, njihovim brojnim prepirkama na društvenim mrežama, ali i javnom odricanju.

Samo nekoliko nedelja nakon što je Indira izjavila da je njena mlađa sestra konačno stala iza nje u poslovnom smislu i da je njihov odnos posle dugo godina bez trzavica, pojavio se skandalozn­i snimak.

Nemam komentar, sa sestrom sam u dobrim odnosima

INDI

 ?? ?? Mlađa pevačica nije bila dostupna za komentar
Mlađa pevačica nije bila dostupna za komentar
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia