Alo!

SVAKI DAN PUMPAM ANĐELU

Kada god smo imali seks, ja sam to uradio, a ona me smatra bezosećajn­im, rekao je sin proslavlje­nog košarkaša

-

Veza Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića turbulentn­a je od samog starta, a nakon prvog seksualnog odnosa koji su imali u Zadruzi, sin proslavlje­nog košarkaša pokušao je da prevari frizerku iz Crne Gore sa Aleksandro­m Nikolić.

Tada je Zvezdan uspeo da ubedi Anđelu da je posredi bio samo bezazleni flert, ali njena ljubomora ni svađe nisu prestale. Iako Anđela i Zvezdan imaju redovne seksualne odnose u Zadruzi, Đuričićeva i dalje sumnja da se njenom dečku dopada Nikolićeva, a da bi je razuverio, svojim cimerima je otkrio i skandalozn­i detalj iz njihove veze.

- Mikice, ova devojka priča gluposti i naziva me bezosećajn­im, a kad god smo imali seks, ja sam svršio u nju. Da li treba nešto još da dodam - ispričao je Zvezdan Bojaniću i šokirao Đuričićevu.

Njegov pokušaj da kroz otkrivanje intimnih detalja dokaže da mu je stalo do nje nije upalio zbog čega su nastavili sa prozivkama i pretnjama da je među njima zauvek gotovo.

Samo nekoliko minuta nakon što je Zvezdan otkrio da sa svojom devojkom ima nezaštićen odnos i da su radili na detetu, Anđela je doživela emotivni slom i svog oženjenog partnera gađala čašom, a potom uplakana napustila pab. Inače, ovo nije prvi put da je Zvezdan u Zadruzi ispričao da sa Anđelom ima nezaštićen­e seksualne odnose, a to je otkrio u jednoj od prvih njihovih svađa koja se desila zbog Aleksandre. - Ne bih svršio u tebe da ne želim nešto ozbiljno. Deteta mi mog rođenog, moraš samo da znaš da se nisam igrao s tobom. Nikada ne bih išao na svoju štetu. To što sam uradio nije lepo ni najmanje. Anđela je za ljubav, za kuću, a Aleks je bezobrazna, ona me loži i uzbuđuje. Tako me gleda.

Ona je devojka za seks. Anđeli sam, bre, pravio dete. Ono što imamo ona i ja neću imati s Aleksandro­m. Ona je kurvinski rođena i ima to kurvinsko u sebi, što mene opasno loži ispričao je nedavno Slavnić.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia