Alo!

UBIO SESTRE ZBOG MILION DINARA, PA PUCAO SEBI U GLAVU

Goranovo telo zatečeno je u automobilu na parkingu. Pored njega pronađen je pištolj kojim je pucao sebi u glavu, ali i priznanje da je ubio Jelisavetu (76) i Gordanu (78)

- Zgrada na Bežanijsko­j kosi u kojoj su živele sestre

Jedna komšinica ispričala je i da je videla mlađeg muškarca koji ih je posetio oko Božića i da ga je Jelisaveta dočekala sređena.

- Jelisaveta je pila lekove. Nije imala kosu, nosila je periku nekad, nekad ne. Tamo negde oko Božića videla sam da mlađi muškarac star oko 30 godina i smeđe kose, ulazi u njen stan. Videla sam ga samo s leđa, ali i da mu je Jelisaveta otvorila vrata. Bila je sređena, nosila je periku i pustila ga unutra - kratko je rekla komšinica.

Ko je bio taj muškarac utvrđeno je pet dana kasnije, kada je pored samoubice u automobilu pronađeno oproštajno pismo. Ubrzo je klupko počelo da se razmotava.

- Goran je dve sestre upoznao pre oko godinu dana u staračkom domu u kom je radio, a gde je umro Jelisaveti­n muž. Kako se ispostavil­o, malo pomalo, on je sa njom ušao u neku vrstu emotivne veze. Tako je i saznao da su prodale kuću i da su imale novac, a onda je rešio da ih ubije da bi se dokopao para - priča izvor blizak istrazi.

Kako je pokazala obdukcija ubijenih sestara, jednu je ubio udarcima tupim predmetom po glavi, a drugu oštrim predmetom, najverovat­nije nožem.

Nakon zločina, Goran je zaključao stan i otišao, ponevši sa sobom mobilni telefon i platnu karticu jedne od ubijenih sestara

GORAN JE JELISAVETU UPOZNAO U DOMU ZA STARE, U KOM JOJ JE UMRO SUPRUG I UŠAO U VEZU S NJOM. TAKO JE SAZNAO DA JE PRODALA KUĆU

sa koje je podigao milion dinara. Po svemu sudeću, u novcu nije mogao da uživa. Da li ga je grizla svest ili je nešto drugo u pitanju, nikada se neće saznati. Noć između srede i četvrtka Goran je proveo u kafani. Tada je poslednji put viđen živ. U jutarnjim časovima prolaznici su ga zatekli mrtvog u „fijatu stilo“, parkiranom u Ulici Partizansk­e avijacije.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia