Alo!

ANA JE ŽIVA OTELE SU JE TAJNE SLUŽBE!

Išao sam u srednju školu s Brajanom i ne mislim da je kriv za ubistvo. Mislim da je za to odgovorna Ana Volš, njen posao i špijunske veze, objavio jutjuber koji se družio s Brajanom

- PIŠE: EKIPA ALO!

Iako je Brajan Volš optužen za ubistvo svoje supruge, Beograđank­e Ane Volš, na osnovu brojnih dokaza koji na to ukazuju, to što njeno telo još nije nađeno izaziva brojne kontroverz­e u vezi s ovim slučajem. Jednu takvu, priličnu bizarnu teoriju izneo je Brajanov školski drug, koji veruje da je njemu „nameštena igra“i za to krivi tajne službe!

Ana je nestala u novogodišn­joj noći, kada je, prema Brajanovim rečima, oko četiri sata ujutru zbog posla krenula za Vašington iz Kohaseta. Istraga je pokazala da je u isto vreme on na internetu počeo da se raspituje kako se rešiti tela, i to ženskog, a njen nestanak je prijavio tek četiri dana kasnije?! Telo do danas nije nađeno, ali je u podrumu Volšovih pronađen krvavi nož, a na obližnjoj deponiji Anine lične stvari, testera s krvavim tragovi, tepih sa tragovima krvi i brojni drugi dokazi. I pored svega toga, Brajanov drug, lokalni jutjuber, objavio je svoju teoriju koju je preneo američki portal meaww. com.

„Išao sam u srednju školu s Brajanom Volšom i ne mislim da je kriv za ubistvo supruge. Mislim da je za to odgovorna njegova žena, posao Ane Volš i špijunske veze“, objavio je u videu na Jutjubu, tvrdeći da je Brajanu „namešteno u slučaju ubistva njegove žene“.

„Brajana poznajem 30 godina, ne verujem da je to mogao da uradi. S druge strane, postoje neke informacij­e koje se ne uklapaju i o kojima se ne priča. Možda Ana uopšte nije mrtva, već je povezana s obaveštajn­im agencijama“, rekao je između ostalog jutjuber. Obrazlažuć­i svoje stavove, on se pozvao na skandaloza­n tekst „Njujork posta“, o čemu je Alo! prvi pisao. U pitanju su dva muškarca koja su živela u zgradi u Vašingtonu kojom je Ana upravljala, a koji su uhapšeni jer su se lažno predstavlj­ali kao federalni agenti. „Njujork post“je perfidno povezao Anu s ovim slučajem, optužujući nestalu i po svemu sudeći mrtvu ženu da je ovaj skandal zataškaval­a.

„Videli smo da njene kolege u zgradi koju je vodila imaju lažne pasoše. U njihovom posedu je bilo mnogo raznih lažnih isprava sa kojima su mogli bez poteškoća da napuste zemlju, tako da nema dokaza da je ona zapravo mrtva, i zato mislim da mu je sve ovo namešteno“, zaključio je Brajanov drug.

Jutjuber je svoj stav obrazložio hapšenjem dvojice lažnih federalnih agenata u zgradi kojom je Ana upravljala

Nema dokaza da je Ana zapravo mrtva i zato mislim da mu je sve ovo namešteno BRAJANOV DRUG

 ?? ?? Zgrada u Vašingtonu kojom je Ana upravljala
Zgrada u Vašingtonu kojom je Ana upravljala

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia