Alo!

ŠUŠKA SE...

- PIŠE: MILI ČOLIĆ

Poznato je da na estradi ne postoji veća i jača ljubav od one koju imaju pevačica Zorica Brunclik i njen životni saputnik, kompozitor, aranžer i lični harmonikaš Miroljub Aranđelovi­ć Kemiš.

Čuveni folk par sve radi zajedno i gotovo se nikad ne odvajaju, što su potvrdili i u jednoj reportaži kada su otkrili da u kupatilu imaju dve WC školjke, pa zajedno mogu da budu na mestu gde i car ide peške.

Činjenica da ih je naš paparaco fotografis­ao zajedno na Aerodromu „Nikola Tesla“nimalo nas nije iznenadila jer gde je Zorka tu je i Kemiš, ali okolnosti u kojima smo ih uhvatili jesu. S obzirom na to da su čekali u redu niskobudže­tne kompanije gde karte ne koštaju više od 20 evra, naterala nas je da zaključimo da je Kemiš kao glava kuće zavrnuo slavine, pa da sada na vikend-tezge po Evropi putuju po najpovoljn­ijim cenama. Pevačica i harmonikaš putovali su u Holandiju, tačnije u Ajndhoven, a u zemlji lala, vetrenjača i klompi verovatno su imali nastup, sudeći po količini prtljaga koji su nosili.

Iako je bila

bez šminke i sa naočarima za sunce, Zoricu je nemoguće ne prepoznati zbog specifične boje kose, koja je ovaj put bila sveže ofarbana i ufrćkana u lokne. Par je ćutke čekao u redu, ali u jednom trenutku se Zorica unervozila jer se ispostavil­o da nemaju uplaćenu „prajoriti“opciju, te da

pri ulasku u avion nemaju prvenstvo prolaza i ne mogu da ponesu prtljag sa sobom. Miroljub je zato intervenis­ao, pa se ipak ispostavil­o da će ući u avion s dva ručna kofera.

U avionu Zorica i Kemiš su se ponašali kao sav normalan svet, a kako i ne bi kada su platili karte koje sebi može da priušti apsolutno svako. Seli su na svoja mesta, spakovali prtljag i krenuli put Holandije.

Nama ostaje da zaključimo samo jedno, a to je da iako Kemiš na Zorici štedi, njena ljubav prema njemu ne bledi.

ZORICA SE U JEDNOM TRENUTKU UNERVOZILA JER SE ISPOSTAVIL­O DA NEMA PRIORITET PRI ULASKU U AVION

 ?? FOTOGRAFIJ­E: ATA IMAGES ?? Nije im bilo teško da pronađu svoje mesto
FOTOGRAFIJ­E: ATA IMAGES Nije im bilo teško da pronađu svoje mesto
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia