Alo!

TI SI MOJA, ZAUVEK ĆU TE VOLETI!

Pogubio sam se, pogrešio sam. Ne mogu da gledam u tebe jer znam šta ti je u očima, jecao je Zvezdan

- PIŠE: VESNA ĐORĐEVIĆ Sumnja da je trudna sa Zvezdanom: Anđela Đuričić

Tokom prethodne noći u emisiji „Pretres nedelje“usledilo je suočavanje bivših supružnika Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić koje su svi sa nestrpljen­jem iščekivali. Pale su maske, teške reči i optužbe, ali i priznanja krivice te emocija.

Prevarena žena zahtevala je od Slavnića da joj odgovori na pitanje da li je imao seks s Anđelom proteklih dana od kada se ona uselila na imanje u Šimanovcim­a. Zgrožena činjenicom da Anđela veliča svoju tugu i bol za Zvezdanom, rasplakala se.

- Moje suze imaju težinu. Jako me je bolelo sve što sam preživljav­ala. Ne znam kako Anđela može da kaže bilo šta, da gleda samo sebe, dok je meni teško. Zbog ovog čoveka sam plakala, tugovala, patila i sanjala - objašnjava­la je zadrugarim­a, pa se obratila Anđeli: - Rekla sam ti da uzmeš ogledalce, očešljaš kosu i grgoćeš - rekla je kroz suze, a onda je Zvezdan istrčao napolje i briznuo u plač.

Filip Car je pokušao da ga smiri, ali avaj. Slavnić je odjurio kod bivše žene i plakao joj u krilu, kao malo dete.

- Ti ćeš uvek biti moja, ja ću te zauvek voleti! Bilo je dobro i nije, ali nikad nisam želeo da ti to uradim. Pogubio sam se, mnogo sam pogrešio. Ne mogu da gledam u tebe jer znam šta vidim u tvojim očima - govorio joj je Zvezdan jecajući, a onda se i Ana slomila.

- Ja te molim, iskrene su ti suze i to vidim i znam da te iskreno boli, ali neću sada da pričam o tome.

Za to vreme, i Anđela je zbog Zvezdana i cele situacije lila suze u izolaciji, pa izrazila sumnju u eventualnu trudnoću.

- Ako se ispostavi da sam trudna, neću abortirati. Ako se i desilo, nije se slučajno desilo, mi smo o tome pričali i to smo želeli - govorila je Anđela, pa dodala: - Meni ne treba njegova podrška, imam svoju porodicu, ja ću da se snađem, ako sam trudna, biće to moje dete. Zaboravila sam kada treba da dobijem ciklus, a nije mi ni redovan zbog stresa. Ako sam trudna, bez obzira na naš odnos, dete je moje i iz ljubavi sam ga napravila. Nikad ne bih abortirala - govorila je ucveljeno Đuričićeva.

Vidim da su ti suze iskrene i znam da te iskreno boli, ali neću sada da pričam o tome

ANA

 ?? ?? Dosledna i nepokolebl­jiva: Ana Ćurčić
Dosledna i nepokolebl­jiva: Ana Ćurčić
 ?? ?? Pokajao se zbog javne preljube: Zvezdan i Ana
Pokajao se zbog javne preljube: Zvezdan i Ana
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia