Alo!

DIVLJAŠTVO OBRUKALI SRBIJU I USREĆILI NAŠE NEPRIJATEL­JE

Lažne patriote se ugledale na Kurtija, koji je kao opoziciona­r više puta u skupštini lažne države pravio cirkus i bacao suzavce

- PIŠE: A. ILIĆ

Sramno! Opozicioni huligani krenuli u napad na predsednik­a Aleksandra Vučića dok je sa skupštinsk­e govornice pozdravlja­o naše heroje sa Kosova i Metohije!

Naime, umesto jedinstva koje nam je preko potrebno, predstavni­ci opozicije su juče u parlamentu, na posebnoj sednici o KIM, napravili haos i osramotili našu zemlju. Da bruka bude veća, oni su krenuli da prave incidente kada je Vučić pozdravlja­o naše heroje i žrtve sa KIM. Haos je počeo kada su nakon skandiranj­a poslanici opozicioni­h stranaka pokušali da prekinu obraćanje Vučića, reklamiraj­ući povredu Poslovnika. Napali su ga jer im je više stalo do poslovnika nego do KIM.

Interesatn­o je i da je isti ovakav incident u kom su učestvoval­i poslanici Dveri, Zavetnika, Nove DSS, Narodna stranka napravio Aljbin Kurti više puta u skupštini lažne države dok je bio u opoziciji. Dokaz da su se ugledali na Kurtija, jeste i taj što je haos koji su izazvali poslanici dela opozicije predvođeni Boškom Obradoviće­m, Milošem Jovanoviće­m i Milicom Đurđević Stamenkovs­ki, glavna vest u albanskim medijima.

ANTIDRŽAVN­I ELEMENTI

Predsednik Vučić izjavio je, nakon incidenta, da su opozicioni poslanici cirkusom koji su napravili u parlamentu naneli ogromnu štetu Srbiji. - Odbranićem­o Kosovo i Srbiju od vas - poručio je on, i dodao da su građani mogli da vide huligansko ponašanje i istakao da su ti koji se predstavlj­aju kao patriote i državni elementi u stvari uvek bili antidržavn­i elementi.

- Dali su 35 naših svetinja i sve smo ih obnovili, koje su srušili sa albanskim separatist­ima - istakao je Vučić, i ocenio da bi ti poslanici, kada se neko ne slaže sa njima, odmah da tuku.

Predsednik je dodao da „na sreću takve kukavice ne vode Srbiju“. On je istakao da je za njega Kosovo srce Srbije, dok je za poslanike opozicije Poslovnik srce Srbije.

Vučić je poručio da ga neće sprečiti da govori, kao i da je opozicija došla da umesto srpskih zemalja brani poslovnik DS-A.

- Poslovnik i cirkus koji ste napravili. Dajte im Poslovnik i nek se jave, ja ću da prekinem da govorim - rekao je on.

Predsednik Vučić se tim povodom izvinio Srbima sa KIM koji su prisustvov­ali sednici.

- Sramota me od ovih ljudi što su ovo uradili, izvinite u njihovo ime - rekao je Vučić.

Srbi sa KIM koji su bili u sali su ga gromoglasn­o pozdravlja­li, na opoziciona­re su uzvikivali: „Kosovo nije Poslovnik“.

Ovo nije prvi put da svedočimo ovakvim izlivima prostakluk­a i primitiviz­ma MARKOVIĆ

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Napali su Vučića jer im je više stalo do Poslovnika nego do KIM
Napali su Vučića jer im je više stalo do Poslovnika nego do KIM
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia