Alo!

BORIĆU SE ZA ZVEZDANA ČAK I AKO ME NEĆE

- O. K.

Anđela Đuričić izdržala je čitavih nedelju dana da ne uzvrati prozivke koje je na njen račun svakodnevn­o upućivala Ana Ćurčić, nevenčana supruga Zvezdana Slavnića.

Da je okrenula list, postalo je jasno na početku večernjeg sastanka kada je javno poručila da će se boriti za Zvezdana i da će mu u slučaju trudnoće roditi dete, uz objašnjenj­e da njegov brak sa Ćurčićevom nikada i nije valjao. - Zvezdan mi je najveća ljubav, a videćemo da li će to ostati. Sve i da mi kaže da ne želi da bude sa mnom, borila bih se za njega na svoj način, kako sam se borila i pre nego smo ušli u vezu. Ako se ispostavi da sam trudna, on nema obavezu prema meni nego prema detetu, s obzirom na to da je ta beba nastala iz ljubavi - poručila je Đuričićeva, čime je isprovocir­ala Ćurčićevu.

- Ova devojka dovoljno govorio o sebi ovakvim stavovima. Nadmena je i ne poštuje nikoga. U njoj ne postoji ništa ljudsko, pa ne znam šta će naučiti svoje dete ako ga bude imala. Poseduje veliki smrtni greh, samoljublj­e. Za svojih 46 godina nisam upoznala osobu kao što je ona, toliko gordu i nadmenu - rekla je Ana, a potom priznala da je boli mogućnost da je njena suparnica u drugom stanju. - Ukoliko se ispostavi da je trudna, neću uraditi ništa. Više puta je svršio tamo gde jeste, a ja sam to gledala na televiziji. Ne želim da zaplačem, pa ne bih dužila na tu temu. Zvezdan i ja nemamo decu, ne zato što to nismo hteli. Njegovu ćerku volim najviše na svetu, a moje dvoje dece je odrastalo s njim. Mi smo sami sebi bili dovoljni, nije nam dete bilo potrebno da krunišemo našu ljubav - rekla je uznemirena Ana, koju su cimeri pokušali da uteše dok je plakala tokom reklamne pauze.

 ?? ?? Ukoliko se ispostavi da sam u drugom stanju, neću abortirati njegovo dete
ANĐELA
Ukoliko se ispostavi da sam u drugom stanju, neću abortirati njegovo dete ANĐELA
 ?? ?? Čim je Ana ušla u Zadrugu, Slavnić je šutnuo Anđelu
Čim je Ana ušla u Zadrugu, Slavnić je šutnuo Anđelu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia