Alo!

BRAĆA NASMRT PRETUKLA ŽENU TRUPCEM!

Oni se sumnjiče da su preksinoć u domaćinstv­u Milašina Đ. zadali više udaraca po glavi i telu 51-godišnjoj ženi s kojom je on bio u emotivnoj vezi

-

Milašin dotrčao kod komšije i rekao mu da njegovoj ženi nije dobro i da zove Hitnu pomoć

MEŠTANI

Policija je uhapsila trojicu braće Milašina Đ. (63), D. Đ. (65) i D. Đ. (45) iz Ćićevca, zbog sumnje da su ubili J. R. (51) iz Jagodine. Nesrećnu ženu, sa kojom je Milašin bio u vezi, brutalno su ubili tako što su je tukli drvenim trupcem!

Uhapšena trojka tereti se za krivično delo teško ubistvo u saizvršila­štvu, saopštila je policija.

- Oni se sumnjiče da su sinoć u domaćinstv­u M. Đ. zadali više udaraca po glavi i telu 51-godišnjoj ženi sa kojom je on bio u emotivnoj vezi - navodi se u saopštenju Policijske uprave Kruševac. Nesrećna žena je sa teškim povredama prevezena u kruševačku

Opštu bolnicu gde je od zadobijeni­h povreda, nažalost, preminula. Prema rečima meštana, Milašin je sam pozvao Hitnu pomoć kada je shvatio da će J. R. umreti.

- Dotrčao je kod jednog komšije i rekao mu da njegovoj ženi nije dobro i da hitno pozove bolnicu. Kada su otišli po nju, taj komšija se šokirao. Žena je bila cela izubijana, jedva je davala znake života pričaju oni.

Meštani dodaju da je Ј. R. živela sa

tri brata u istoj kući. Dodaju da im, nažalost, nije neobično što se ovo desilo, jer su braća poznata kao problemati­čna. Ipak, nisu verovali da će da nastrada.

- Kod njih je stalno bila vika. Braća su se uglavnom međusobno tukla. Udarali su se motkama, kocem, jurili lopatama... Ipak, šta se sada

desilo i zašto su ubili nesrećnu ženu, nikom nije jasno - pričaju meštani Ćićevca.

Osumnjičen­ima je određeno zadržavanj­e do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu, navodi se u saopštenju policije.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia