Alo!

VUJADIN SAVIĆ POSTAO UGOSTITELJ

Suprug glumice Mirke Vasiljević otvorio je luksuzni restoran u srpskoj prestonici i tako dobio pokriće za svakodnevn­e noćne izlaske

- PIŠE: VESNA ĐORĐEVIĆ

Bivši fudbaler, a sada trener Crvene zvezde Vujadin Savić postao je vlasnik ugostitelj­skog objekta u srpskoj prestonici.

Naime, kako smo saznali od izvora bliskog sinu Duleta Savića, on je odlukom da otvori restoran spojio lepo i korisno: izlaziće svako veče i za to će kod žene imati pokriće, a uz to se nada i unosnoj zaradi.

- Vujadin je veoma mlad postao otac, a uz četvoro dece nije baš imao puno vremena za provod i izlaske, koje je oduvek obožavao.

Od kada je, pre godinu dana, završio fudbalsku karijeru i posvetio se trenerskom poslu, počeo je da razmišlja o nekom unosnom, privatnom biznisu i dugo se lomio u šta bi mogao da investira novac - ispričao je za Alo! blizak Vujadinov prijatelj. Kako nam je još rekao, u vlasničku strukturu restorana na Novom Beogradu ušao je sa još dvojicom prijatelja.

- Jedan od njih je vlasnik još jednog noćnog kluba u Beogradu, pa ima iskustva s vođenjem ovog biznisa, a drugi je zadužen za marketing i logistiku. Vujadin je tako praktično rizik sveo na minimum, a u enterijer lokala je uložio na desetine hiljade evra ispričao nam je izvor.

U ovom objektu će vikendima nastupati naše najveće zvezde i di-džejevi na koje se izdvaja takođe poprilična svota novca, ali ovaj trojac očekuje obilatu zaradu.

- Restoran je ogroman i može da primi preko 200 gostiju. Bina, ozvučenje, osvetljenj­e na najvišem su nivou, a imaju i veliki broj konobara, kuvara... Cene ićai pića nisu zanemarlji­ve, ali su želeli da postave viso - ke standarde i na taj način obezbede samo ekskluziv - nu klijentelu - ispričao je izvor za Alo!.

Otvaranje ovog restora na je već trebalo da se desi,

IZVOR

ali su vlasnici odgodili početak rada za večeras, zbog tragičnih događaja koji su se desili u našoj zemlji.

Da li će se uz Vujadina Savića i njegova supruga Mirka Vasiljević mešati u posao i dolaziti u restoran, ili će čuvati decu dok se on provodi, ostaje nam da vidimo.

 ?? ?? U ovom objektu će vikendima nastupati naše najveće zvezde i didžejevi na koje se izdvaja poprilična svota novca
U ovom objektu će vikendima nastupati naše najveće zvezde i didžejevi na koje se izdvaja poprilična svota novca
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia