Alo!

MAJA I ANA HOĆE DA UNIŠTE ZVEZDANA ANITA: TETOVIRAĆU MATORINE USNE NA GUZI

- PIŠE: OLGICA KOSOVAC O. G. K.

Da zajednički interes može da spoji čak i neprijatel­je, dobro znaju Maja Marinković i Ana Ćurčić, koje su nedavno zakopale ratne sekire i udružile se ne bi li uništile zajedničko­g bivšeg partnera Zvezdana Slavnića.

Kako Alo! saznaje, Maja i Ana skovale su plan da razdvoje Slavnića i

Anđelu, da bi se bivšem dečku osvetile za sve što im je uradio proteklih meseci.

- Odnos Maje i Anđele zavisio je isključivo od Zvezdana Slavnića. Dok je Ćurčićeva bila uverena da njen bivši neće biti s Marinković­evom, vladala je harmonija među njima dvema, ali to se promenilo čim se Zvezdan uvukao u Majin krevet - kaže na početku razgovora za Alo! naš izvor, i dodaje da je Ana od tog trenutka bes koji je osećala prema Anđeli preusmeril­a na Maju.

- Njih dve su se čak i žestoko svađale i vređale jedna drugu, tim pre što Ana nije mogla da podnese činjenicu da je Zvezdan zbog Maje ostavio devojku koja je bila uzrok kraha njenog braka. Maju je nazivala devojkom lakog morala, a ni Marinković­eva njoj nije ostala dužna - rekao je izvor, i dodao da se sve to promenilo otkako je Maja raskinula sa Zvezdanom.

- Sada kada se Slavnić ponovo vratio Anđeli, Ana i Maja su shvatile da su obe izigrane. Međutim, odlučne su u nameri da mu se osvete za to, pa su smislile pakleni plan kojim će razdvojiti Zvezdana i Anđelu. Ideja im je da ga obe provociraj­u i tako unesu nemir u njegov odnos s Anđelom, a Maja je već počela da sprovodi taj plan. Osim toga, obećale su jedna dru

Pričao joj je da je kurva, a sad mu leži u krevetu

MAJA

Anita Stanojlovi­ć bila je u kratkom ljubavnom odnosu sa Jovanom Tomić Matorom, ali mesecima nakon raskida nije uspela da je preboli. Proživljav­ala je pravi pakao nakon ljubavnog kraha, prolazila kroz depresivna stanja, neprestano se nadala pomirenju, a onda se izdigla iz ponora, pa se vratila na fabrička podešavanj­a. Taman što su svi pomislili da se u potpunosti oporavila od ljubavne romanse, ona je cimerima predočila ludu ideju. Naime, izjavila je kako je spremna za budućnost bez Matore, ali će uspomenu na nju zauvek čuvati.

- Odlučila sam da se tetoviram - istakla je ona, pa otkrila detalje svoje namere:

- Želim da Jovana namaže crveni karmin i ostavi mi trag svog poljupca, pa onda da to istetovira­m na zadnjici - izjavila je Anita, pa cimere ostavila u šoku.

- Ali kako sada da joj uzmem poljubac, ne mogu to. Moraće neko od vas zaključila je ona.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia