Alo!

OVAN 21. III - 20. IV

-

POSAO: Niste raspoložen­i i veoma ste nervozni, pa se loše osećate zbog toga. Radite na obuzdavanj­u svog temperamen­ta koji može lako da utiče na vaš rad.

LJUBAV: Imate utisak da će voljena osoba imati neke predrasude u vezi s vama.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas muče.

BIK 21. IV - 21. V

POSAO: Tačno znate šta želite kada je u pitanju posao i uradićete sve što je do vas da biste to i postigli. Pred vama su važne odluke. LJUBAV: S voljenom osobom imate konflikte koji vas sprečavaju da ostvarite istinski dobar odnos. ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

POSAO: Imate mnogo obaveza, koje vas sputavaju da razmišljat­e o pokretanju novog posla, iako imate utisak da ćete kad-tad to učiniti.

LJUBAV: Ne dopada vam se odnos koji trenutno postoji između vas i partnera i želite promene. ZDRAVLJE: Obavezno povećajte unos vitamina.

RAK 23. VI - 23. VII

POSAO: Nema razloga za brigu jer vas ne očekuju drastičnij­e promene na poslu. Dan iskoristit­e da se odmorite.

LJUBAV: Imaćete priliku da flertujete s osobom koja vam se u prošlosti dopadala. Stvari među vama će se odvijati na zanimljiv način.

ZDRAVLJE: Pazite na sebe.

LAV 24. VII - 23. VIII

POSAO: Lako možete da pokrenete nova dešavanja na poslu. Osećate se dobro jer imate podršku saradnika.

LJUBAV: Između vas i partnera vladaće neki problemi i trzavice. Nije vam povoljan dan i možete da budete pod velikom tenzijom. ZDRAVLJE: Problemi s plućima.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

POSAO: Očekuju vas manje prepreke. Ako planirate da pokrenete veće poslovne promene, imaćete problem s tim.

LJUBAV: Dobro se osećate i sigurni ste u svoje emocije. Pred vama je povoljan period za ljubav. Moguća je čak i ljubav na prvi pogled ZDRAVLJE: Hronični problemi. Treba vam više odmora.

VAGA 24. IX - 23. X

POSAO: Imate jaku intuiciju, koju danas treba da slušate. Očekuje vas period u kojem ćete donositi nove odluke.

LJUBAV: Imate dobar odnos s voljenom osobom i uživate u ljubavi koja vas spaja. Ako ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo. ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

POSAO: Nije povoljan dan, pa ćete imati manju štetu na poslu. Pred vama su nove komplikaci­je. LJUBAV: Imate utisak da s voljenom osobom po nekim pitanjima ne možete da ostvarite kompromis. Stavite sebe i svoje potrebe na prvo mesto.

ZDRAVLJE: Problemi s cirkulacij­om.

STRELAC 23. XI - 21. XII

POSAO: Na putovanju ćete biti razočarani okolnostim­a. Potrebno vam je vreme da rešite probleme.

LJUBAV: Imate utisak da voljena osoba nije pokazala sve ono što iskreno oseća prema vama. Pustite da vaš odnos ide prirodnim tokom.

ZDRAVLJE: Odlično.

JARAC 22. XII - 20. I

POSAO: Pazite na finansije jer vas očekuju komplikaci­je. Sve ukazuje na teškoće na poslu.

LJUBAV: Očekuje vas nepovoljan period za polje ljubavi i braka. Pred vama je težak dan koji nosi razočaranj­a. Budite umereni u očekivanji­ma.

ZDRAVLJE: Problemi s hormonima. Posetite lekara.

VODOLIJA 21. I - 19. II

POSAO: Povedite računa o svojim poslovnim zadacima kako ne biste napravili neku veću grešku danas. LJUBAV: Skloni ste preterivan­ju na ovom polju, a ako odete predaleko s inatom, voljena osoba to neće baš najbolje podneti.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je što više sna. Odmarajte se.

RIBE 20. II - 20. III

POSAO: Pred vama je nepovoljan period. Uradite sve što je do vas kako biste neke stvari osigurali. LJUBAV: Platonska veza između vas i simpatije postoji i već duže vreme se po tom pitanju skoro pa ništa ne menja. Osećate se beznadežno.

ZDRAVLJE: Ne osećate se baš dobro.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia