Alo!

PEVAČICINA MAMA SMUVALA MENADŽERA

››› Ilda Šaulić otkrila kako vaspitava ćerku

- S. A.

Ilda Šaulić važi za pravu damu srpske muzičke scene. Uvek odmerena, kako u izjavama tako i u svojim medijskim pojavljiva­njima, pevačica nam je otkrila da je presrećna jer njena mezimica kreće u prvi razred.

- Deca danas odrastaju i žive potpuno drugačije od onoga kako sam ja odrastala. Svoje dete vaspitavam po tim nekim starijim aršinima, ali mi malo zameraju u okruženju. Kažu mi: „Ilda, nije to ono vreme“. Živi se drugačije i deci su neke druge stvari dostupne. Volela bih malo da je sačuvam od svega onoga što se nudi. Mi smo bili mnogo bezbrižnij­i kada smo bili mlađi i nismo se opterećiva­li stvarima koje su danas deci dostupne. To su stvari koje bih volela da se iskorene iz našeg društva i da ta deca žive bezbrižno i rastu drugačije – kaže pevačica koja uveliko priprema ćerku Emu za školu.

- Moja devojčica je sada predškolac i išli smo kod psihologa na razgovor. Pohvalili su je i rekli da je to sve kako treba, te da je spremna za prvi razred. Negde su to zasluge nas iz kuće, pa onda vrtića i vaspitača. Škola mora da bude mesto gde će ići sa osmehom i radošću. Treba da budu rasterećen­i i da znaju da je svaka ocena za

Kako se šuška po gradu, mama jedne poznate pevačice bacila se u promet. Ni manje ni više započela je tajnu vezu sa ćerkinim menadžerom, koji je dvadeset godina mlađi od nje.

Ona to vešto skriva od svoje mezimice, ali je pitanje trenutka kada će obelodanit­i vezu. Zaljubljen­a je do ušiju i više nema snage da skriva emocije od javnosti, ali ni od ćerke. đaka. Kako roditelji, tako i deca - kaže pevačica koju smo sreli na nastupu u „Dva jelena“u Skadarliji, gde nam je otkrila da priželjkuj­e solistički koncert.

- Bilo bi lepo da organizuje­m koncert, to su neki planovi koje imam već nekoliko godina. Snimila sam jednu pesmu, ostale su u pripremi, ali nigde ne žurim – rekla je Ilda.

 ?? ?? Sa ćerkom Emom
Sa ćerkom Emom
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia