Alo!

KAKO SEKS-BOMBA ODRŽAVA SVOJ BRAK

- V. VUKADINOVI­Ć

Model poznatog sajta za odrasle „Onlyfans“Ali Rae ima 38 godina i po zanimanju je medicinska sestra. Dobila je otkaz zbog otvaranja naloga na ovom sajtu. Sigurno ne žali zbog toga, jer je postala milionerka. U braku je 22 godine i otkrila je kako održava strast sa svojim suprugom.

SPONTANOST POLA POSLA

„Čujem kako neki parovi koji su u braku odrede vreme za seks. Mislim da to kvari zabavu. To treba raditi u pravom trenutku. Ako je to popodne kada žena u spavaćoj sobi sređuje ormar, a muškarac uđe i privuče ga njena zadnjica u tom trenutku, zaključajt­e vrata i prepustite se želji. Ništa neće biti deci 10 minuta, kaže Ali.

RAZGOVARAJ­TE O ŽELJAMA

Nekadašnja medicinska sestra ima seksualne odnose sa suprugom svakog dana. Ona smatra da je seks važan deo braka i da parovi koji to ne rade bar 1-2 puta nedeljno imaju neki problem. Ali razgovara sa suprugom o svojim „prljavim“mislima i željama, šalje mu svoje golišave fotografij­e u kojima on uživa, što joj povećava samopouzda­nje i njihov seks čini boljim. Ona je supruga upoznala sa 17 godina, on je imao 18 i bio je u mornarici. Venčali su se posle godinu dana i ubrzo su dobili decu pa nisu imali vremena da eksperimen­tišu u seksu. Sada su deca porasla i odlučili su da osveže brak.

ŽENA MORA DA SE NEGUJE

„Većina žena u braku zapusti sebe jer se potpuno posvete deci i kući. Nažalost, tada njihov suprug počne da gleda druge koje su doterane i zgodne, a to ženu čini još nesigurnij­om“, kaže Ali. „Kada se žena oseća seksi, ona želi više seksa.

I ja sam posvećena deci, ali sam shvatila da sam bolja i majka i supruga kada se dobro osećam, kao i da mi sve ovo što sam nabrojala učvršćuje brak“, zaključuje.

 ?? ??
 ?? ?? Ali Rea
Ali Rea
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia