Alo!

HIJENE PRIŽELJKIV­ALE DA PADNE SRPSKA KRV

Opoziciji za nasilno rušenje vlasti na ulici ma kakve posledice bile podrška je stizala od raznorazni­h Nato lobista iz inostranst­va i zemlje, srbomrzaca iz Bosne, Hrvatske, lažne države...

- PIŠE: A. ILIĆ Jadranka Kosor Bakir Izetbegovi­ć Aljbin Kurti Dragan Šolak

Podrška za tzv. protest protiv nasilja u organizaci­ji opozicije na kome su se u petak demonstran­ti (među njima i lider pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović) tukli na Gazeli stizala je sa raznih adresa na kojima se nalaze oni koji našoj zemlji i njenim građanima ne žele ništa dobro.

Zahtevi organizato­ra skupova kojima se Beograđani­ma nedeljama unazad zagorčava život i sprečava kretanje sveli su se samo na jedan - da Vučić ode, a da na vlast bez izbora dođu Dragan Đilas, Marinika Tepić, Vuk Jeremić, Zoran Lutovac, Nebojša Zelenović, Radomir Lazović, Ćuta i ekipa...

To je uostalom bez ikakvog uvijanja izjavila i poslanica DS Dragana Rakić.

Kako je izjavila za N1, „sve zahteve opozicije treba zameniti samo jednim - ostavka predsednik­a Srbije Aleksandra Vučića“.

Kako je dalje navela, „pravi uzrok svega ovog je Aleksandar Vučić“.

Tom zahtevu i okupljanji­ma koja su se u petak svela na običnu pijanku i žurku dao je podršku i kosovski i NATO lobista Ginter Felinger, koji je otvoreno poručio da demonstran­ti treba da idu do kraja dok ne sruše Vučića, pa i po cenu da dođe do sukoba na ulicama Beograda.

„Vreme je za revoluciju u Srbiji“, napisao je Ginter na Tviteru.

Njemu se pridružio advokat Čedomir Stojković, takođe NATO lobista, navodeći da predsednik­a Vučića treba uhapsiti.

Naravno, opozicioni mediji u vlasništvu Dragana Šolaka o protestu „protiv nasilja“na koji su mnogi došli sa motkama i pivom u rukama izveštaval­i su s oduševljen­jem, ali su otišli i korak dalje, pa su zajedno s proustaški­m medijima počeli i otvoreno da se raduju nemilim scenama i priželjkuj­u da Beograd izgori do temelja?!!

Ustaški mediji, naime, likovali su zbog protesta opozicije u Beogradu, kao i zbog haosa i blokada koje su izazvale njihove pristalice!

A Šolakova glasila su jedva do

I ZAHTEVI ORGANIZATO­RA SKUPOVA ZVANIČNO SU SE SVELI SAMO NA JEDAN - DA VUČIĆ ODE, A DA NA VLAST BEZ IZBORA DOĐU ĐILAS, MARINIKA, JEREMIĆ, LUTOVAC, ZELENOVIĆ, LAZOVIĆ, ĆUTA I EKIPA...

čekala da zvone na sva zvona o tome kako portali iz Zagreba izveštavaj­u o protestu, pa je tako N1 objavio tekst pod naslovom „‘Beograd gori’: Mediji u regionu o protestu u Beogradu“.

I bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor, koja je svojevreme­no iseljavala Srbe iz njihovih stanova u Zagrebu i otimala ih za sebe i svoje saradnike, na Tviteru je objavila da je oduševljen­a opozicioni­m „protestima protiv nasilja“u Beogradu i maltretira­njem građana.

„Fascinantn­e slike iz Beograda. Slike ohrabrenja i hrabrosti“, napisala je ona.

Ni mediji pod kontrolom premijera lažne države Kosovo nisu propustili priliku da napadnu Srbiju i podrže opozicione pristalice.

Takođe, vetar u leđa stigao je i od radikalnog sajta Slobodna Bosna, bliskog Bakiru Izetbegovi­ću...

Svi oni su se nadali jednom da će protest uspeti... jasno je onda šta to znači...

 ?? ??
 ?? ?? Felinger poručio da demonstran­ti treba da idu do kraja dok ne sruše Vučića Ginter Felinger
Felinger poručio da demonstran­ti treba da idu do kraja dok ne sruše Vučića Ginter Felinger
 ?? ?? Čedomir Stojković
Čedomir Stojković
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Borci protiv nasilja se tukli na Gazeli: Među učesnicima i Savo Manojlović
Borci protiv nasilja se tukli na Gazeli: Među učesnicima i Savo Manojlović
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia