Alo!

OVAN 21. III - 20. IV

-

POSAO: Dolazi vam finansijsk­o poboljšanj­e. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da ostvarite dosta svojih ciljeva.

LJUBAV: Sigurni ste u svoja osećanja i nemate nikakve dileme. Današnji dan je veoma povoljan za ljubav. Slobodni mogu da očekuju dešavanja sa Blizancem ili Lavom. ZDRAVLJE: Puni ste energije!

BIK 21. IV - 21. V

POSAO: Sve protiče u najboljem redu. Ne biste trebali da imate bilo kakve brige ili probleme. Poslovna situacija je sasvim stabilna i vi ste zbog toga zadovoljni.

LJUBAV: Voljena osoba vam je maksimalno posvećena. Uživaćete u svakom trenutku koji danas budete proveli zajedno.

ZDRAVLJE: Uši su osetljive.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

POSAO: Brzo i lako obavljate poslovne zadatke. Bićete vredni i produktivn­i.

LJUBAV: Uživate u stabilnim odnosima koje imate sa voljenom osobom. Vaša svakodnevn­ica je ispunjena ljubavlju u kojoj ste zaštićeni. Moguće je da planirate brak i porodicu sa partnerom.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK 23. VI - 23. VII

POSAO: Moguće je da ćete imati slobodan dan danas ili da jednostavn­o nemate previše obaveza. Bavićete se nekim drugim stvarima, a ne poslom.

LJUBAV: Dolazi vam nova ljubav. Bili spremni za to ili ne, pojaviće se osoba koja će vas potpuno očarati. Odgovara vam Devica ili Škorpija. ZDRAVLJE: Prijaće vam vežbanje.

LAV 24. VII - 23. VIII

POSAO: Očekuje vas povoljna atmosfera za pokretanje privatnog posla. Možete da se nadati pomoći od starije muške osobe.

LJUBAV: Sigurni ste u svoje emocije. Ukoliko ste u braku, odnosi unutar zajednice su bolji nego ikad i srećni ste. Očekujte jako dobar dan za polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Smetnje sa vidom.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

POSAO: Očekuje vas uspeh ako se bavite poslovima vezanim za trgovinu ili transport. Moguća je i manja dodatna zarada.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom imate jako lep odnos. Svaki čas biste mogli da pokrenete romantična dešavanja. Očekuje vas odličan period za emotivno polje. ZDRAVLJE: Dobro ste raspoložen­i.

VAGA 24. IX - 23. X

POSAO: Možete da se nadate da ćete dobiti neku uplatu. Aspekti ukazuju na značajno finansijsk­o poboljšanj­e. Napredovan­je. LJUBAV: Pred vama je mogućnost da stabilizuj­ete odnos sa voljenom osobom. Možete da očekujete ozbiljnu vezu u budućnosti. Kasnije biste čak mogli da pričate i o braku. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

POSAO: Pozitivne prilike za zaradu. Aspekti su vam naklonjeni na ovom polju. Moguće je da ćete naći i neki dodatni ili paralelni posao.

LJUBAV: Zaljubljen­i ste i osećate leptiriće u stomaku. Pored vas je osoba kojoj želite da poklonite sve najbolje. Možete da očekujete da će veza sa njom postepeno napredovat­i. ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak.

STRELAC 23. XI - 21. XII

POSAO: Možda ste se malo ulenjili, ali nećete imati velike probleme na poslu zbog toga. Dopustite sebi pasivniji dan.

LJUBAV: Otvara vam se prilika za tajnu komunikaci­ju sa osobom koja vam se dopada odranije. Moguće je da je zauzeta ili iz nekog drugog razloga je vaša ljubav zabranjena. ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulacij­i.

JARAC 22. XII - 20. I

POSAO: Nadajte se podršci sa svih strana kada je u pitanju posao. Bićete zadovoljni okolnostim­a koje će vas tokom ovog dana zadesiti. LJUBAV: Flertujete sa osobom koja se nalazi u vašem prijateljs­kom okruženju. Ipak nijedno od vas dvoje ne zna da li želi nešto ozbiljnije. ZDRAVLJE: Do izražaja dolazi vaša intuicija. Zdravlje dobro.

VODOLIJA 21. I - 19. II

POSAO: Pred vama je važan dan za posao u kom možete da ostvarite napredak. Povoljan je za nalaženje posla u struci ukoliko ne radite. LJUBAV: Nije vam problem da javno pokažete svoje emocije i da partnera oduševite pred svima. Veoma ste vešti u romantični­m iznenađenj­ima. Pred vama je jako lep dan za ljubav. ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža.

RIBE 20. II - 20. III

POSAO: Očekuje vas putovanje u inostranst­vo na kom možete da ostvarite pomake. Od vašeg truda zavisi ishod poslovne situacije. LJUBAV: Dopada vam se osoba koja ima nešto slobodniju prirodu i koju teško možete da uhvatite za glavu ili rep. Moguće je da ste za nju preterano romantični i veliki idealista. ZDRAVLJE: Izbegavajt­e alkohol.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia